מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשרויות תעסוקה למטפלת באמנותשני05/01/2011
היי, יש לי תואר ראשון במדעי ההתנהגות והתחלתי להתעניין בלימודי תרפיה באמנות.
לפי מה שהבנתי משיחות עם אנשים - לתכנית לתרפיה באמנות במדרשה לאמנות יש מוניטין די טוב בתחום והייתי שם בשיחת ייעוץ לפני כשבועיים. תנאי הקבלה לתכנית דורשים השלמה של 300 שעות באמנות למי שלא מגיע מרקע זה. אני מציירת להנאתי (ומכאן כמובן החיבור לתחום) אבל זה לא באופן מקצועי ובטח שלא במסגרת מסודרת שניתן להכיר לי על "שעות אמנות". מה שכמובן קצת מסבך את העמידה בדרישות קבלה (לפני תחילת הלימודים אני כבר צריכה לעשות 100 שעות אמנות ואת השאר אפשר לעשות במהלך הלימודים עצמם).
האמת שלא ידעתי שהדרישות תהיינה כל כך מקצועיות בתחום הזה (זה מובן אבל עדיין מצריך עבודה) ודקה לפני שאני מתחילה להשקיע כל כך הרבה זמן עבודה וגם כסף רציתי לבדוק עד כמה יש ביקוש למקצוע. בהנחה שלא אכפת לי להתחיל כמובן במגזר הציבורי האם יש באמת הרבה דרישה ? באלו מוסדות בעיקר ? (כי נגיד שמעתי שיש עבודה בשירות בתי הסוהר אבל אני לא חושבת שזה מתאים לי..). האם יש דרישה במוסדות ציבוריים לעבודה עם ילדים בתחום ?
ואחרי כמה שנים לדעתכן אפשר לפתוח קליניקה פרטית ?
סליחה על ההצפה בשאלות. אשמח מאוד אם תוכלו להתייחס אליהן שכן אני נמצאת לפני בחירה מאוד משמעותית בחיים ומנסה לאסוף מידע רב ככל האפשר.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרויות תעסוקה למטפלת באמנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר06/01/2011שני שלום רב
בדרך כלל הדרישות הן 300 שעות אמנות לפני תחילת הלימודים ו - 300 שעות בזמן הלימודים.
בנוגע לעבודה- היום המעסיק העיקרי הוא משרד החינוך, דרך המתי'אות השונות.
עד כמה שידוע לי רוב בוגרי התוכניות שרצו לעבוד במסגרות חינוכיות התקבלו לעבודה.
בנוגע לקלינקה פרטית, מומלץ לעבוד כ- 4 שנים במגזר הציבורי תחת הדרכה לפני שפותחים קליניקה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)