עבודה במתי"אות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה במתי"אות
    אני
    24/01/2011

שלום,
    אני מסיימת השנה תואר שני בטיפול באומנות עם 600 שעות הכשרה מעשית. באונ' חיפה פתחו שנה ג' ומבקשים שנשלים עוד כ 900 שעות על מנת שנהיה עם מספיק הכשרה מעשית לכשיצא החוק.
    כמה שאלות:
    1. האם זה נכון שאכן צריך 1500 שעות מעשיות כדי לקבל הכרה ממשרד הבריאות כמטפלת?
    2. אנו רשאיות בשנה"ל תשע"ב ללעשות פרקטיקום בשכר. אני עובדת משרד החינוך כבר 13 שנים ומעוניינת למצוא עבודה דרך מתי"א. האם העבודה היא רק בבתי ספר או במתי"א אחה"צ?
    3. שמעתי שעל כל 10 שעות טיפול מקבלים שעת הכנה אחת, זה נכון?
    4. האם אפשר לפצל בכמה בתי ספר?
    5. מי משבץ לבתי ספר - מנהלות מתי"א, מפקחות חנ"מ או מנהלות בתי ספר?
    6. אנו צריכות למסור פרטים על מקום הפרקטיקום לאוניברסיטה עד תחילת חודש מאי. פניתי למתי"אות ואמרו לי שם שרק ביוני ידעו, זה אכן כך?!

אשמח לקבל תשובות...
    יום נפלא ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה במתי"אות

הוספת תגובה

• עבודה במתי"אות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    27/01/2011

לאני שלום
    אנסה לענות על שאלותיך לפי הסדר.
    1. כרגע אין דרישה של משרד הבריאות ל- 1500 שעות הכשרה מעשית.
    2. העבודה דרך מתי"א היא גם בשעות הבוקר בבתי ספר וגנים וגם בשעות אחר הצהרים במרכזים טיפוליים השייכים לבתי ספר.
    3. עד כמה שידוע לי, אכן על כל 10 שעות מקבלים שעת הכנה.
    4.כן, אפשר לפצל למספר בתי ספר.
    5. בדרך כלל השיבוץ נעשה במתי'אות.
    6. נכון, בהרבה מתי"אות לא יודעים את מערך השיבוץ עד חודש יוני יולי, לפעמים עד אוגוסט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו