תואר שני בתרפיה באמנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תואר שני בתרפיה באמנות
    איבט
    13/02/2011

שלום לכולם
    אני מעוניינת להתחיל תואר שני בתרפיה באמנות, אני מסיימת השנה תואר ראשון בתולדות אמנות ואני יודעת שאצטרך לעשות השלמה לתואר השני,
    עשיתי חיפשו באינטרנט לגבי המקומות בהן ניתן ללמוד, עכשיו אני קצת מבולבלת מהחיפושים ולא יודעת מה ואיפה עדיף
    אשמח לקבל המלצות איפה עדיף ללמוד את התואר וגם לגבי ההשלמות, איפה ניתן לעשות אותם, כמה זמן וכל מידע שיכול לעזו
    אני מתגוררת בדרום, אבל המיקום של הלימודים לא משנה לי.

תודה ויום טוב
    איבט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תואר שני בתרפיה באמנות

הוספת תגובה

• תואר שני בתרפיה באמנות - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    13/02/2011

איבט שלום
    כיום יש שתי תוכניות לטיפול באמנות שמעניקות תואר שני, לסלי קולג' ואוניברסיטת חיפה.
    רצוי ללכת לימים פתוחים של שני המוסדות ולהתרשם מתוכנית הלימודים ולראות איזו תוכנית מתאימה לך יותר. לשמוע מה דרישות הקבלה של כל תוכנית ולהתארגן בהתאם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמות שעות אמנות מעשיות

שי
    16/02/2011

ניתן להשלים שעות בציור רישום ופיסול "בסטודיו במוזיאון" במוזיאון נחום גוטמן בנווה צדק בתל אביב, קבוצות קטנות ואוירה נעימה, צוות מרצים מקצועי ברמה גבוהה. מתאים גם לבעלי רקע באמנות וגם למתחילים.

לפרטים והשמה: 0545499742 או במשרדי המוזיאון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו