לימודי פסיכודרמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי פסיכודרמה
    בוגרת
    09/04/2011

שלום רב,
    אני אחות מוסמכת במקצועי, בעלת תואר ראשון בסיעוד.
    שקלתי ללמוד לימודים לתואר שני בפסיכודרמה, מכיוון שהנושא מאוד מעניין אותי ויש מקום לשלב שני תחומים שאני מוצאת בהם עניין.
    קראתי אודות הצעת החוק, למיטב הבנתי לא השתנה עדיין כלום.
    ממה שידוע לי בסיעוד לגבי עבודה בתור אחות ישנה אופציה לעשות הסבה מתואר ראשון אחר (שמקנה את האופציה לגשת לבחינת הסמכה). אמנם לא מקבלים תואר ראשון בסיעוד לאחר ההסבה, אך התואר שאיתו מגיעים (לדוגמא חינוך) נחשב לתואר לכל דבר, ניתן לעבוד איתו ולקבל תוספת לשכר.
    אם כך יהיו הדברים גם לאחר הצעת החוק המדוברת, האם ייתכן שלא יהיה צורך בתואר שני ספציפי, אלא רק בהשלמות/ הסבה/ או תואר שני נושק? וכן ברשיון (בחינת הסמכה של משרד הבריאות).
    האם משתלם אם כך להתחיל תואר שני בתיאטרון בינתיים?(ואולי בהמשך ללמוד לימודי תעודה/ להשלים לטיפול בפסיכודרמה)
    האם ייתכן כי תואר זה מזכה בקורסים כלשהם באם ארצה להשלים לפסיכודרמה בעתיד?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי פסיכודרמה

הוספת תגובה

• לימודי פסיכודרמה - תגובה

מיה גל M.A.
    09/04/2011

שלום רב,
    מאחר והחוק טרם עבר הרי שקשה להשיב לשאלתך באופן וודאי, אולם אני בספק רב אם אלה יהיו פני הדברים. טיפול באמנויות הוא מקצוע שעל העוסקים בו לעבור הכשרה מאוד מעמיקה ומסודרת, הן מבחינה תאורטית, הן מבחינה חוויתית (תהליך אישי שעוברים במהלך הלימודים) והן מבחינה מעשית - עבודה טיפולית בשטח. המגמה היום היא שכל העוסקים בכך יהיו בעלי תואר שני במקצוע זה. קשה לי להאמין שיאפשרו לעשות הסבה כפי שתארת. אולם, כאמור, אינני יכולה לצפות את הדברים בטרם קרו.
    לגבי תואר שני בתאטרון - הדבר יקנה לך את שעות לימודי המשחק הנדרשות ללימודי פסיכודרמה (600 שעות).
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו