שאלה כללית על טיפול בתנועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה כללית על טיפול בתנועה
    אסף
    11/04/2011

שלום רב
    שמי אסף, אני מטפל במים בשיטת טיפול שנקראת וואטסו (שיאצו במים) כמו כן למדתי תואר ראשון בפסיכולוגיה ומאז סיום הלימודים אני עובד מזה מספר שנים עם אוכלוסיות מיוחדות כמדריך והיום על תקן עובד סוציאלי. במהלך התנדבות שילבתי עבודה במים עם אוכלוסיות מיוחדות יותר בפן הפיזי של התמודדות.
    ככל שאני מעמיק בתחום הטיפול במים אני רואה כל העת את הצורך שלי להתמקצע במשולב יותר ויותר בשני האפיקים, גם האפיק המקצועי של הטיפול במים וגם האפיק המקצועי של הטיפול הריגשי.
    חשבתי אולי לשלב את שני האפיקים הללו במסלול לימודים אחד ועלה במוחי המחשבה על טיפול בתנועה (תואר שני כהמשך לתואר הראשון שלי בפסיכולוגיה וללימודי ההידרותרפיה והטיפול במים ). אולם מברור קצר נוכחתי לדעת כי טיפול בתנועה מתמקד היום בעיקר סביב מחול, מוזיקה וריקוד. רציתי לשאול האם ישנה אפשרות לבחון שילוב במסלול לימודי הטיפול בתנועה גם את הטיפול במים (הסבר מפורט כיצד יינתן על ידי אם זה יהיה רלוונטי), אם לאו האם יש מסלול חילופי שיאפשר לי לעשות עבודת מחקר אקדמאית מקצועית שתשלב את שני תחומי הידע הללו שאני עוסק בהם במקביל. ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה כללית על טיפול בתנועה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    11/04/2011

אסף שלום
    אנסה לברר עבורך את האפשרויות ואכתוב לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אסף
    11/04/2011

לילה נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    25/04/2011

אסף שלום
    להלן התשובה שקיבלתי ממנהלת התוכנית לטיפול בתנועה ומחול בדוד ילין " טיפול בתנועה ומחול כבר משולב בעבודה במים מזה מספר עשורים. כמו כן, בהחלט קיבלנו אנשים שעבדו בהידרותרפיה ושילבו את התנועה אחר כך בעבודתם הטיפולית בהיבטים רגשיים. בקיצור – אפשר לרקוד גם במים!!!"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו