מיה גל שלום...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיה גל שלום...
    ענת
    23/04/2011

אני רואה שאת סיימת את לסלי,האם את יכולה להמליץ מכללה זאת?האם מוצאים עבודה אחריה?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיה גל שלום...

הוספת תגובה

• מיה גל שלום... - תגובה

מיה גל M.A.
    25/04/2011

ענת שלום,
    אני בהחלט יכולה להמליץ על לסלי, לפחות לגבי התקופה שאני למדתי שם, אני יודעת שהיום הלימודים נעשים בשנתיים ולא בשלש שנים כפי שהיה בתקופתי, מה שעושה את התהליך אינטנסיבי יותר ומאפשר לסטודנטים פחות זמן להפוך למטפלים.
    לא היתה לי בעיה למצוא עבודה לאחר הלימודים. הדבר תלוי כמובן לא רק במוסד שבו למדת אולם לא מן הנמנע כי הדבר משפיע. אגב, לסלי היא אוניברסיטה ולא מכללה אולם למיטב הבנתי ייערך פיצול בין אוניברסיטת האם לבין השלוחה הישראלית.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגלית..

לילך
    26/04/2011

אבל ידע בשפה אנגלית זה תנאי הכרחי..כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגלית.. - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    26/04/2011

מאחר והרבה מאוד מהמאמרים הם באנגלית חשוב מאוד שתהייה לך היכולת לקורא מאמרים אלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו