לימודי תעודה- תרפיה בציור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי תעודה- תרפיה בציור
    תמי
    01/05/2011

שלום, אני מעוניינת לקבל מידע איך והיכן ניתן ללמוד תרפיה בציור / באמנות.
    יש לי תעודת הוראה+ התמחות באנגלית, ואני עוסקת באיור כמקצוע משני.
    כיון שאני אם חד הורית ועובדת למחייתי, אין לי אפשרות להשקיע בלימודים לתואר ראשוןף לא מבחינת זמן ולא מבחינה כלכלית.
    אשמח לשמוע איפה ניתן ללמוד לימודי תעודה של תרפיה בציור. מה הם תנאי הסף וכולי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי תעודה- תרפיה בציור

הוספת תגובה

• כלכלית..

קרן
    01/05/2011

כלכלית זה יוצא עוד יותר יקר. לשנה כמעט 20000 ולימודים 3 שנים:בית ברל,סמינר קיבוצים,תואר שני באונ' חיפה,לסלי,יש גם בירושלים ובספיר אם אני לא טועה.
    תנאי קבלה לתעודה:תואר ראשון,300 שעות במכינה:ציור,רעשום ופיסול ו חובה 4 קורסים בפסיכולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית ברל

ת
    01/05/2011

הכשרת מדריכים לאמנות

רכזת המסלול: צלילה מלניק

המחלקה להכשרת מדריכים לאמנות נוסדה בשנת 1977 ומציעה שני מסלולי לימוד: מדריך מוסמך ומדריך בכיר.

הלימודים מכשירים מדריכים לאמנות לעבודה בקהילה ובמערכות החינוך הבלתי פורמליות: החינוך המשלים, מרכזים קהילתיים, עיריות, מועדונים, בתי-אבות ומסגרות משקמות.

לאורך שנים רבות פועלת המחלקה בשיתוף פעולה עם החברה למתנ''סים, המוסד לביטוח לאומי ואגף השיקום במשרד הביטחון המפנים ללימודים אנשים שעבור חלקם מסלול הלימודים מהווה תוכנית שיקום.

תכנית הלימודים
    הלימודים במחלקה משלבים יסודות עיוניים ויישומיים, אשר ייעודם הוא להכשיר מדריכי אמנות לקהילה.

התכנית משלבת בין הקניית כלים אמנותיים וטיפוח השפה האישית לצד פיתוח אישי של הלומד כמדריך לאמנות, ומקומו ותפקידו בקהילה.

במהלך הלימודים מתקיימת עבודה מעשית במסגרות החינוך הבלתי פורמאלי או מסגרות משקמות.

בנוסף, מתקיימים סיורים מודרכים בתערוכות ובמוזיאונים.

מסלולי הלימוד ומשך הלימודים
    מדריך מוסמך לאמנות

אפשרות א': משך הלימודים - שנתיים, כ- 20 שעות שבועיות בכל שנה.

אפשרות ב': משך הלימודים - 4 שנים, 10 שעות שבועיות בכל שנה.

מדריך בכיר לאמנות

המסלול מיועד לבוגרי המסלול מדריך מוסמך לאמנות.

משך הלימודים - שנת לימודים אחת, 20 שעות שבועיות.

לימודים מתקדמים

מיועדים לבוגרי המסלול "מדריך מוסמך לאמנות" וכוללים שתי סדנאות בחירה.

משך הלימודים: שנה, עד 10 שעות שבועיות.

מגמות ההתמחות
    הדרכת אמנות משקמת (לאוכלוסייה עם צרכים מיוחדים)
    הדרכת אמנות (לאוכלוסייה ללא צרכים מיוחדים)זמני הלימוד
    יום ד' 13.45-21.00

יום ה' 13.00-21.00

תעודה
    תלמיד המסיים את לימודיו זכאי לתעודת גמר "מדריך מוסמך לאמנות" או "מדריך בכיר לאמנות" מטעם המכללה האקדמית - בית הספר לאמנות-המדרשה.

צבירת שעות ללימודי תואר אקדמי

בוגרי המחלקה להכשרת מדריכים לאמנות בעלי תעודת "מדריך מוסמך לאמנות" או "מדריך בכיר לאמנות", המעוניינים בלימודים לקראת תואר B.Ed.F.A במחלקה להכשרת מורים-אמנים במדרשה, חייבים לעמוד בתנאי הקבלה של המסלול האקדמי.
    עבור לימודיהם הקודמים ניתן יהיה להכיר ב- 15 נקודות זכות לכל היותר, בהתאם לשיקול דעתם של וועדת הקבלה וראש תחום האמנות, ובהתאם לנתוניהם.

הכשרת מדריכים לאמנות

מרכזת המסלול: צלילה מלניק

המחלקה להכשרת מדריכים לאמנות נוסדה בשנת 1977 ומציעה שני מסלולי לימוד: מדריך מוסמך ומדריך בכיר.

הלימודים מכשירים מדריכים לאמנות לעבודה בקהילה ובמערכות החינוך הבלתי פורמליות: החינוך המשלים, מרכזים קהילתיים, עיריות, מועדונים, בתי-אבות ומסגרות משקמות.

לאורך שנים רבות פועלת המחלקה בשיתוף פעולה עם החברה למתנ''סים, המוסד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי תעודה- תרפיה בציור - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    03/05/2011

שלום תמי
    גם ללימודי תעודה את חייבת בתואר ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו