שאלה על הפרעת קורדינציה התפחתותית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על הפרעת קורדינציה התפחתותית.
    ליר
    31/05/2011

אני מאוד מקוה שזה קשור לכאן ,כי לא מצאתי פורום שזה יכול להתקשר..
    אני בן 17 וכל החיים היו לי בעיות קורדינציה ומוטוריקה,גרוע בכל מה שקשור לשימוש בידיים וברגליים..לפעמים פעולות כה בסיסיות אצלי עדיין מבוצעות ברשלנות מוחלטת.
    לפני כמה ימים אובחנתי כילד בעל קשיי קשב וריכוז ,שבעצם היה לי את זה מאז שאני זוכר את עצמי וסבלתי מהזנחה בקטע הזה..על כל זה יש לי הפרעת אישיות וכל הקומפלקס הזה מצתבר להזנחה שגם את הפרעת האישיות אבחנתי לפני כמה ימים שגם ממנה סבלתי כל החיים..
    הנקודה פה היא שאני רוצה לדעת עם יש משהו לעשות בקשר לבעיית מוטוריקה.אני יודע ב100% שיש לי את הבעיה הזו..עברתי טסט שביעי על אופנוע!אופנוע סה"כ מצריך חצי מכמות השיעורים לאוטו ונחשב הרבה יותר קל.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה על הפרעת קורדינציה התפחתותית. - תגובה

מיה גל M.A.
    31/05/2011

לירון שלום,
    לגבי בעיית הקואורדינציה והמוטוריקה זהו לא הפורום המתאים, אולם אני ממליצה לך לפנות לריפוי בעיסוק שאולי יוכל לסייע לך בכך.
    לגבי הקשיים האחרים שהזכרת הרי שטיפול רגשי-נפשי (בין טיפול באמנויות ובין טיפול פסיכולוגי) יוכל לסייע לך להתמודד עם ההשלכות הרגשיות של בעיית הקשב והריכוז וכן לסייע לך לחתור לעבר רווחה נפשית טובה יותר.
    בעיית קשב וריכוז ניתנת לויסות תרופתי ואני ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר או לנוירולוג על מנת שיבחן אם ניתן לסייע לך בעזרת תרופות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו