מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש צורך בגסטרוסקופיה נוספת?אבי30/03/2019
אל ההרופא הנכבד שלום מזה כחודש תחושת גוש בגרון ואוכל שיורד לאט ותחושה שהוא נתקע בחזה אני בן 39 עברתי לפני 8 חודשים גסטרוסקופיה שיצאה תקינה כמו כן לפני חודש איך שזה התחיל עברתי סיטי עמוד שדרה צווארי כולל סיטי מוח אולטראסאונד צוואר שלמעט קשרית קטנה תקין בדיקה עם סיב אופטי לגרון מה הלאה אני קצת מיואש אני חרדתי מטופל אבל זה ממש מלחיץ אותי מה לעשות להמתין עוד שבוע שבועיים או שאין מנוס שאף על פי שהגסטרוסקופיה לפני 9 חודשים יצאה תקינה צריך שוב לעשות? אני קצת חושש מסרטן הוושט כמו כן יש לי גם מין גרפעסים קטנים כאלה עם קצת רעש בתודה אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה02/04/2019ככל הנראה ומדובר בריפלוקס עם תלונות ושטיות. לטיפול, נא לפנות למרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי תוצאות בדיקת גסטרויוסי27/03/2019
שלום,
בבדיקת גסטרו שעשיתי נכתב: רירית הקרדיה מודלקת פוליפואדית ביופסיות.
למה הכוונה ומה מטרת הביופסיה, האם לזהות את מקור או סוג הדלקת או שמא סרטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה28/03/2019אין מה לדאוג
מדובר בדלקת בלבד שצריך לברר אותה
זה לא סרטן או משהוא כזה
לבירור וטיפול מומלץ לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות גסטרו והמנעות מקפהבוני26/03/2019
שלום,
לאחר ביצוע גסטרו עם ביופסיה מלשונית ורודה שיצאה תקינה, האם עליי להימנע מקפה? (קפה לא עושה לי צרבת. הפסקתי בזמן הבירור פשוט מפחד)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה28/03/2019הי
אין סיבה
קפה בריא לגוף
תהני מהקפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת סי טי בטןדן26/03/2019
שלום תודה על התשובות עשיתי בדיקת סי טי טי בטן .הבדיקה הכל תקינה ברוך השם למעט כבד שומני.ועוד משהו שכתוב קשריות לימפה שקוטרן עד 12 ממ נצפו בשורש המזנטריום וברצועת הגסטרו הפטית .אני מחכה לתור גסטרו.רופא משפחה אמר שעד 1 סמ זה נורמלי מה כדאי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה28/03/2019הי
כבד דומני עם בלוטות למצפה הוא אחד הסימנים לכבד דומני מתקדם.
מדובר הכבד שומני שמצריך טיפול. נא לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת מינון כפולפלוני22/03/2019
יש לי אליקובקטר ואני לוקח שני כדורים ביום של לנטון 30 אחד בבוקר ואחד בערב, היום בבוקר לקחתח בטעות שני כדורים. מה לעשות?
ד``ר מוחמד מסארוה23/03/2019הי
זה בסדר
לא צפוי נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה חריפה ערק וקוליטיסמשה20/03/2019
שלום .. אני רוצה לדעת בבקשה כמה אלכוהול משפיע על קולטיס ?עד לפני חודשיים שראו אצלי פןקוליטיס הייתי יושב פעם בשבועיים שותה בין 4 ל5 כוסות ערק ... היום אני לוקח 4 גרם רפאסל ביום ותודה לאל בסיגמו ראו שהדלקת קלה יותר ולא בכל המעי בדיקת דם יצא קטן מ0.5 וקלפרוטקטין 90 ... אני עדיין רוצה לשבת פעם בשבועיים לשתות קצת חחח אבל הפחד והאי ידיעה בנושא לא נותן לי .... אז חשוב לי באמת לדעת כמה זה יכול להשפיע כי קודם כל בריאות כמו שאומרים .....
ד``ר מוחמד מסארוה20/03/2019הי
בהמלצה היא להימנע משחית אלכוהול כי אלכוהול הוא לא בריא אבל אין קשר מובהק בינו לבין קוליטיס ולכן אפשר לשתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לקחת סטופיט - אימודיום בהריון?סיון20/03/2019
שלום דר , אני סובלת ממעי רגיז - התקפי שלשול וכבי בטן, כל הבדיקות תקינות. משתמשת בסטופיט - אימודיום אחת לשבוע וזה ממש עוזר. יש אפשרות לקחת את הכדור הזה בהריון? אני לאחר כמה הפלות טבעיות וכל תחילת הריון יש לי שילשולים מרובים בגלל הלחץ איך יתקדם ההריון, ניתן להשתמש בכדור הנ"ל בתחילת הריון? כמו כן מצב של שילשולים מרובים בתחילת הריון יכול לגרום להפלות?
ד``ר מוחמד מסארוה20/03/2019אמורים לא מהכדורים המומלצים בהריון אם כי לא אסורה לפי הגדרה(מוכחת שעושה פגיעות בעובר) ולכן מומלץ להתרחק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לקחת סטופיט - אימודיום בהריון? - המשך
סיון20/03/2019תודה על המענה המהיר.? יש משהו חלופי שניתן להשתמש בהריון? עוצר שילשולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה20/03/2019פפברין
צריך מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גביסקון לטווח ארוךדויד19/03/2019
שלום,
אני לוקח גביסקון (ריפלוקס) אחרי כל ארוחה ולפני השינה כבר זמן רב, והוא די עוזר (מפחית את הצרבת וכן את הרגשת המזון שעולה בוושט).
האם יש ללקיחת גביסקון לתקופה ארוכה כל כך איזה שהם השפעות / תופעות ?
האם כדי להחליף תרופה או שזו התרופה הכי פחות "מזיקה"?
מה עם כל הנתרן / סידן / אספרטם שיש בתרופה שיש לזה השפעה לטווח ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה19/03/2019הי
אין בעיה לקבל גביסקון
סהכ מדובר בתמצית אצת ים (חומר טבעי)
שווה לעשות גסטרוסקופיה כי מדובר בריפלוקס הרבה שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקה ואיזה עדיףדן18/03/2019
שלום האם בדיקת קולונסקופיה וירטואלית גם טובה ואמינה תודה
ד``ר מוחמד מסארוה18/03/2019התשובה היא כן אבל אם מוצאים פיליפ או כל ממצא יש לעשות לקולונוסקופיה רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בנוגע לריפלוקסקר18/03/2019
היי ד"ר,
האם ריפלוקס, יכול לגרום לתופעות זהות לדלקות שקדים(קושי בבליעה דמוי דקירה, נפיחות באחד הצדדים) או שמא להיות הסיבה לדלקות גרון/שקדים תכופות?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה18/03/2019הי
תיאורטית כן
יש לעשות גסטרוסקופיה בתור התחלה להערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב קיצוני של עצירות- דחוףג17/03/2019
שלום,
לגבר רגיש וחרדתי לא הייתה יציאה כבר שבועיים. הוא ניסה חוקנים ומשלשלים שלא עזרו. הוא לא מסכים לפנות למיון ולא רוצה שינסו לפרק את הגוש התקוע בעזרת אצבע ולכן שואל אם קיימת אפשרות לנסות לשבור אותו בעזרת מכשיר שמחדירים דרך אנדוסקופ. אם כן, האם זו פעולה שניתן לעשות בעת ביקור אצל גסטרואנטרולוג .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה18/03/2019הי
בטח שאפשר
נא לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומחיות בגוש צואתי חוסם בילדיםכהן אסתר17/03/2019
אני מחפשת מומחה שיודע לטפל בגוש צואתי אצל ילד בן שבע.
ד``ר מוחמד מסארוה18/03/2019את צריכה לחפש גסטרו ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקות דם מעבדהדן17/03/2019
האם הבדיקה תקינה a.f.p-tm 2.8 תודה
ד``ר מוחמד מסארוה17/03/2019הי
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תבחין נשיפה וגביסקון- בירורדויד17/03/2019
האם צריך להפסיק טיפול בגביסקון לפני בדיקת תבחין נשיפה?
אם כן, כמה זמן לפני?
לא צריך להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים בבטן- שאלה חשובהדן17/03/2019
שלום האם 3 שבועות גזים בלי הפסקה זה לא הרבה זמן או יכול להיות ומה לבדוק תודה
זה לא מחייב בירור אם כי מחייב טיפול. אפשר לקבל תרופה בשם איוקרב (צריך מרשם). באם אין הצלחה יש לפנות למרפאה להערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)