מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן ושינוי באעםאפרת08/07/2019
שלום דר'. אני בת 41.. ברקע לוקחת תרופות פסיכיאטריות נוגדות דכאון וחרדה כ 10 שנים. סובלת מדי פעם מכאבים בבטן.לפעמים שלשולים לפעמים עצירויות. בבדיקות דם לפני חצי שנה יצא כבד מעט שומני. הרופאים בגדול טוענים שיש לי מעי רגיז. הבעיה היא שבשבועיים האחרונים סובלת מכאבי בטן חזקים בכל חלל הבטן ועוויתות. ובנוסף טעם לוואי מר בפה .דבר שלא היה לי . כל דבר שאני אוכלת מלווה בטעם לוואי מר בכל חלל הפה והפרשןת רוק מוגברות . אין לי צרבות. מה זה יכול להיות ? קבלתי לבצע בדיקות דם ואולטרסאונד בטן. מה עוד ניתן לבדוק ?
אני לאאא בהריון. תודה . אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה08/07/2019הי
מומלץ לנסות תרופה בשם קולפרמין
יש לגשת לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה צרבות ותת חומציות בקיבהמוטי08/07/2019
עיניין מוזר !
בן 30
סובל. נורא מריפלוקס ליחה שורפת בלוע צרבות ודיספפסיה
לאחר נטילת אינזימי עיכול פפסין בטאין (מקווה שלא טועה)
התופעות נעלמות
ואפילו אם אני שותה לימון סחוט
מה ההיגיון שבדבר ולמה זה נובע
יש לציין שאם אני לוקח נוגדי חומצה המצב של הריפלוקס והאי נוחות בלתי נסבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה09/07/2019הי
אין לי הסבר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה ועוד שאלהמאיה08/07/2019
עשיתי בידקות דם ב 19.6 ופתאום היום הגיע תשובה נוספת של עוד בדיקה שנקראת carotene אומנם רשום זה בטווח הנורמה 26 אבל למטה יש הערות רשום באנגלית רימרקס ג'נרל,מה זה אומר למה זה הגיע רק עכשיו האם זו תוצאה מסוכנת או לא טובה?ולמטה רשמו נשלח לבית חולים.מה זה מסוכן???היום קופת חולים סגור ואין לי את מי לשאול ואני בלחץ מטורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אני לא מכיר את משמעות קרוטין ולמה זה יעיל לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל ואיבוד תיאבון דחוףמאיה07/07/2019
שלום רב בת 39 ללא מחלות רקע,בחודשיים האחרןנים חשתי כאבים ברום הבטן שמנעו ממני לאכול אחרי זה הכאבים חלפו אך לא חזרה לי תחושת הרעב,עכשין שוב חזרו הכאבים ירדתי 4 קילו בחודשיים,למרות שהכרחתי את עצמי לאכול דברים משמינים כי פחדתי שארזה עןד כי זה ממש מוזר,עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות,מחר יש לי בדיקת נשיפה,ויום חמישי אולטרסאומד בטן עליונה,הרופא אמר שאם לא ימצא חיידק יעשן לי גסטרו ואני בכלל בחרדה שמדובר בסרטן כי בכל הפורומים שקראתי אומרים שאלו תסמינים של סרטן,כאב בום הבטן ירידה לא מוסברת במשקל ואיבוד תיאבון,עכשיו גם נוספו לזה חרדות בבקשה דעתך או עצתך האם זה יכול להיות משהו אחר שהןא לא סרטן?או חיידק?תודה
לא נשמע כמו סרטן אלא מתאים לבעיה בקובה כמו חיידק או כיב
אם את מאוד חרדה לגבי סרטן קיבה תבקשי גסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגלל סימפטומים של כאבי גרון למטה - ריפלוקס?גל07/07/2019
בגלל סימפטומים של כאבי גרון למטה, עקצוצים, קצת צרידות, רצון לבליעה סתמית בחלק גדול מהיום והלילה, שיעולים, כחכוחים. הד"ר א.א.ג בדק עם מראה ואנדוסקופ ראה "אריטנואידים אדומים" ואמר ריפלוקס. לאחר שבועיים עם 1X לנטון 30 ביום יש הקלה מסוימת ברב הסימפטומים, אבל עדיין הרגשה של צורך בבליעה סתמית די הרבה לא פחתה.
האם התופעה הזו גם אמורה גם להיעלם?
האם הריפלוקס אמור להפסיק? או שיישאר אבל פחות חומצי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר אפשר תשובה בבקשה
גל09/07/2019ד"ר אפשר תשובה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה09/07/2019הי
אפשר תשובה
הטיפול אמור לעזור ולהעלים את התלונות
אם לא עוזר, יש לעשות גסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן השפעה של כדור אמפרדקסמיכל05/07/2019
שלום ותודה
לוקחת כבר ארבעה ימים כדור 40 מ"ג אמפרדקס ללא שיפור בתסמינים. לאחר כמה זמן אני אמורה להרגיש הקלה.
הגרון וחלל הפה שורפים קשיי בליעה קושי לאכול הרגשה רעה
לוקח גם גביסון שלוש פעמים ביום 10 מ"ל כל פעם .
מתי יהיה שיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה06/07/2019הי
לאחר שבוע של טיפול
אם לא, יש לפנות לגסטרואנטרולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת גסטרופיה יכולה לגרום בעיהגדעון05/07/2019
האם בדיקת גסטרופיה (בהרדמה) יכולה לגרום בעיה / נזק לשסתומים העליון או התחתון של הוושט?
הרי הצינור עובר בכוח דרכם ללא תנועות הבליעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לא סביר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה כהה מדי מזה מספר שבועותלי04/07/2019
שלום,
אני בת 41
לאחרונה שמתי לב שהצואה שלי לפעמים (לא תמיד) כהה מדי מבדרך כלל.
אין לי כאבי בטן או שלשולים או עצירויות.
נוטלת רק ויטמין d מזה מספר חודשים.
בחודשיים האחרונים אני שותה כל בוקר מיץ עשב חיטה אורגני (שמכיל ברזל באופן טבעי)
האם קשור? אם לא, מה הסיבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ברזל אכן צובע את הצורה לצבע כהה/שחור.
זאת ככל הנראה הסיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקסיום 20 מ"ג וצרבת חזקהדפנה04/07/2019
שלום ותודה
יש לי צרבת איומה בגרון וחלל הפה שורף מאוד קשיי בליעה ושריפה בחזה ובבטן מזה שבועיים.
קיבלתי לפני יומיםם אמפרדקס 40 מ"ג מרופא אף אוזן גרון אבל ביום השני ללקיחה
היו לי כאבי ראש, תחושת עילפון בחילות.
הלכתי לרופא משפחה והוא החליף לנקסיום 20 מ"ג.
1.האם המינון אינו נמוך למצב הקשה שלי? לקחתי היום אין שיפור בכלל.
2. לוקחת 1 גלוקומין בערב בבדיקת סוכר בצום יש עליה במדדים די הרבה
מ92 ל102 האם זה בעקבות התרופות? האם הגלוקומין לא נספג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה04/07/2019הי
- המינון הנכון הוא 20מג נקסיום פעמים ביום
- יש לעשות גסטרוסקופיה
- אין לזה קשר עם תרופת הסכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ...בבקשה
דפנה04/07/2019תודה רבה
אני רוצה לחזור לקחת עוד ניסיון עם אמפרדקס ממחר מאחר והוא 40מ"ג מה שנתנו לי זה יותר קל לי. כדור ביום.
האם אפשרי הדבר לקחתי רק היום נקסיום ויומיים לפני כן לקחתי אמפרדקס. הסבל שלי נוראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה04/07/2019כן
אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.... שאלה אחרונה בבקשה
דפנה04/07/2019לקחתי בשש בבוקר 1 נקסיום 20 מ"ג רוצה לקחת עכשיו עוד אחד בערך בשש וחצי. האם אפשר מחר בבוקר בשש לקחת אמפרדקס. יש מספיק מרווח בין התרופות?
ושוב תודה וסוף שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה06/07/2019כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לגבי תשובות ביופסיות של סדיקת גסטרוסקופיה אני סובל מספר שנים אורכיםחוסיין03/07/2019
שלום לך ד"ר
אפשר לדעת מה זה אומר המשפט באנגלית בתוצאה של הביופסיות בבדיקה שעשיתי גסטרוסקופיה
כי הבדיקה שלי לגסטרו רמבם יקח זמן כי זה גם צריך אישור התחיבות והתורים ארוכים
אשמח לקבל ממכם תשובה או יעוץ לדרך
אני היום בן 31 אני סובל מכאבים והפרעות מגיל 8
לפני 3 שנים גילו לי שאני חול FMF
בנוסף טוענים שיש לי IBS קשה
המשפט הזה בתוצאה שלא מבין אותו
samll bowel mucosa with mildly increased IEL's and normal villi
בנוסף הצרפתי לך ד"ר מסמך הבדיקה והביופסיות
אני אודה לך מאוד ד"ר אם תתן לי הסבר קצת על המצב ועל המפשט הזה מה אומר
תודה רבה
ד``ר מוחמד מסארוה03/07/2019הי
לפי התיאור הבדיקה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי הביופסיה
חוסיין05/07/2019שלום לך ד"ר מתנצל שחזרתי לשאול שוב
רק שאלתי מה זה אומר המשפט באנגלית לגבי תוצאה הביופסיה
1-samll bowel mucosa with mildly increased IEL's and normal villi
2-gastric without significant abnormalities .no h. pylori seen
בבדיקה אז היה אודם /שתף דם בקיבה
וקוו Z לא סדיר
בנוסף ד"ר העלתי לך מסמכים אז בשאלה הקודמת לא יודע אם ראית אותם ?
תודה לך מאוד ואודה לך מאוד אם תתן תשובה ברורה לגבי התוצאות
כי כרגע סובל קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לפי התיאור הבדיקה תקינה.
להסבר מפורט ולהמשך טיפול נא לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת אמפרדקס ..תופעות לוואימיכל03/07/2019
שלום ותודה
לוקחת מאתמול 1אמפרדקס לפני ארוחת צהריים.
אתמול היה בסדר. היום התעוררתי עם כאב ראש ולחץ באוזניים. אחרי שלקחתי היום כדור נוסף לאחר חצי שעה התגבר כאב הראש הרגשתי הרגשת עילפון ובחילות
לקחתי 2אקמול נשאר לי עדיין כאב ראש בחילות ולחץ באוזניים. לציין שיום קודם הייתי נתונה בלחץ רב.
לא יודעת כעת מה לעשות,? האם זה מהכדור?, האם להפסיק לקחת?, יש לי גם שריפה בחזה וכאבים בגרון שהיו גם לפני,?, לציין גם שאתמול גם עשיתי ניקוי אוזניים אצל אף אוזן גרון. כך שאני לא יודעת מה גרם למה?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לא נראה לי שזה מהכדור
נשמע כמו מחלה ויראלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרקופיה תוצאות- התייעצותמיכל03/07/2019
שלום ותודה
עשיתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאות:
ושט תקין לכל אורכו
קיבה תקינה
תרסיון תקין.
האם זה שולל בקע סרעפתי או החזר וידוי
אם היה מתגלה אז היה רשום?
אם מה כן מדוע סובלת מתרחבות וכאבים קשים בגרון ובית חזה נשלל אירוע לבבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה03/07/2019נא לפנות למרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון וגילוי של בקע סרעפתיליאוניד03/07/2019
היי ד"ר מסארוה,
האם ניתן לגלות דרך בדיקת גסטרקופיה ולאבחן בקע סרעפתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלבטן- הטיפול המשולשעמיחי01/07/2019
שלום דוקטור,
נמצא לי בתבחין נשיפה הליקובקטר.
הרופא נתן לי את הטיפול המשולש- אמוקסיצילין, פלג'יל ואומפרקדס.
קראתי שמלח ביסמוט (קלבטן) יכול להועיל לארדיקציה.
ניתן להוסיף לטיפול? אם כן, באיזה מינון?
תודה,
עמיחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה01/07/2019הי
אין היום טיפול משולש
יש לקבל טיפול מרובע
קל בטן זה פרוטוקול טיפול אחר
יש להוסיף טיפול בפלגיל 500 פעמיים ביום
הטיפול הוא ל 14 ימים
עדיף נקסיום 40 mg פעמיים ביום במקום אומפרדקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומפלקס ויטמיני b- השפעה על מעי רגיזדנה29/06/2019
שלום,
אני סובלת ממעי רגיז עם נטייה לשלשולים. כל המצב הזה נוצר אצלי ממקור רגשי, אני אדם די לחוץ מטבעי.. אני נוטלת פרוביוטיקה כל כמה ימים כדי להקל על המצב וגם עושה ספורט. נטורופתית המליצה לי ליטול קומפלקס ויטמיני בי- 50 מ"ג בטענה שזה משפיע לטובה על מערכת העצבים ועוזר במצבי לחץ.
קניתי את המוצר וכל טבליה מכילה:
ויטמין בי 1 - 50 מ"ג
ויטמין בי 2- 50 מ"ג
ויטמין בי 3 - 50 מ"ג
ויטמין בי 6 - 50 מ"ג
ויטמין בי 12- 50 מק"ג
חומצה פנטוטנית- 50 מ"ג
ביוטין- 50 מק"ג
חומצה פולית- 100 מק"ג
האם לפי דעתך המקצועית המוצר הזה בטוח לשימוש? האם יכול לסייע למצב שלי להערכתך?
יש צורך בבדיקות דם לפני שנוטלים דבר כזה? (אני חוששת מהשפעה על הגוף לטווח הארוך)
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה29/06/2019הי
לקחת את הויטמינים זה בטוח ולא צפוי תופעות לוואי
לא צריך בדיקות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק כדי להבין..
דנה30/06/2019בכל טבליה יש הרבה מעבר לצריכה היומית המומלצת למבוגר. הצריכה המומלצת של ויטמין b למבוגר היא באזור ה1-13 מג (בהערכה גסה..) ובכל טבליה יש 50 מג..
לא עלול להיווצר רעילות או עודף כתוצאה מכך?
תודה רבה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה01/07/2019הי
זה לא נכון!!
אני לא יודע על מה את מסתמכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)