מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי באופן וצבע של יציאות בליווי תופעות נוספותמיכאל03/06/2019
שלום,
בן 42 ברקע מעל 10 שנים של כדורי אומפרזול על בסיס יומי בעקבות דלקת בבטן. מזה מספר חודשים אני סובל בשינויים מתחלפים ביציאות. הייתה תקופה בה היציאות התחלפו בין עצירות ושלשולים ולאחר מכן צבע הצואה התבהר. בחודש האחרון הצואה הפכה להיות בצבע ירוק כהה (כמו צבע של מדי צבא) כאשר חלק מהגושים הינם שטוחים, הגוש הראשון עגול ואלה שבאים אחריו שטוחים. השלשול פחת משמעותית ואם כבר קורה אז נראה יותר כהרבה גושים קטנים ולא נוזלי.גם ישנה הרגשה של קושי ביציאות וכאילו לא רוקן עד הסוף. כמו כן ישנם כאבי בטן גב עליון בצד שמאל בעיקר. בדיקות דם יצאו תקינות ממתין לבדיקת CT.
אילו בדיקות מומלץ עוד לעשות?
על מה יכול להעיד צבע הצואה (תמונה)?
על מה יכול המצב להעיד באופן כללי אם כי ברור לי שמאוד קשה לתת תשובה חד משמעית ונדרש לבצע בדיקות.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה04/06/2019הע
מדובר ככל הנראה במעי רגיז
נא להשלים לקולונוסקופיה ולהגיע למרפאה להערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי גזים ובטן עליונהאשר.א02/06/2019
אמי בת85 ומזה זמן יש לה הרבה גזים שיוצאים לה מהבטן ומתלוננת על כאבי בטן עליונה וקשה יציאות קשות .עשיתי לה גסטרו וקולונ וסיטי בטן ואמרו שיש בקע שרעפתי ובגלל הגיל אסור לנתח מטופלת בנקסיום 20 פעם בוקר ופעם ערב מה עלי לעשות על מנת שלא תסבול בגילה תודהואודה עם תחזרו עלי עם תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה02/06/2019הי
טיפול לעציאות טוב כמו נורמלקס אמור לפתור את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ממושך באומפרדקס ועודעדי02/06/2019
בת 51. כשנה וחצי סובלת ממה שהגדיר הרופא כריפלוקס- תחושת עליית האוכל כשאני שוכבת במיטה (גרפסים ובחילה) ובמקביל- התקפים של כאבי בטן וגזים. אחרי ביקור אצל רופא גסטרו המליץ על נטילת אומפרודקס. התחלתי עם שניים ביום וירדתי לאחד בערב ואני מרגישה הרבה יותר טוב. נוטלת אותם כבר 5 חודשים.
אני חוששת להפסיק כי התקופה ההיא זכורה לי כרעה מאד, מאידך, שמעתי כי לשימוש ממושך בתרופות אלה יש השפעה לטווח ארוך. האמנם?
שאלה נוספת- הרופא המליץ לי בפעם הבאה שאעשה קולנסקופיה (בעוד 3 שנים)עשות גסטרוסטקופיה. עד אז אמר שאם אני רוצה שאעשה צילום .. מכל מיני סיבות וחוסר הבנה העניין נדחה ופג תוקף הצילום. עד כמה זה חשוב?
ושאלה אחרונה- לעיתים נדירות יש לי תחושת צרבת שמתבטאת בכאב עז בבטן העליונה. אני מכירה את הכאב הזה. אני סובלת ממיגרנות ונאלצת לקחת תרופה בשם "מיגרלב" שעוזרת מאד לכאב המיגרנה אך אחרי כשעה גורמת לכאבי צרבת איומים. ניסיתי לאכול לפני נטילת הכדור וגם לקחת אומפרדקס. האם אסור לי לקחת את התרופה או שיש רעיון אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה02/06/2019הי
אין בעיה לקבל את הטיפול לכל החיים
מומלץ להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
עדי02/06/2019האם תוכל בבקשה להתייחס לשאלתי לגבי תרופת המגרלב וכאבי הצרבת? יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה02/06/2019יש תרופות שיכולות להגביר מומחה
אפשר לקחת בסמוך לאומפרדקס
אפשר גם לקחת גביסקון שזה תכשיר נגד חומצה ללא מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי02/06/2019תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה שחורה לעיתים קרובותשושי30/05/2019
שלום. בתי בת 18 וחצי. מזה כחצי שנה יש לה, כמה פעמים בשבוע, צואה שחורה. בחודש האחרון, כחמש פעמים, ראתה דימום בניגוב הצואה. מדי פעם כאב בטן חלש ותחושת בירבור בבטן תחתונה. מקבלת תרופות קבועות לבעיות נפש: דפלפט כרונו, סרוקוול zr וסרנדה. מה צריך לעשות בקשר לבטן? תודה.
ד``ר מוחמד מסארוה01/06/2019הי
יש לעשות ספירת דם ולהגיע למרפאת גסטרו להערכה
יתכן ודובר בדימום ממערכת העיכול
יתכן ותזדקקי לקולונוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אנטיביוטיקה - תופעות לוואיסטודנט30/05/2019
שלום, נמצאו אצלי כמה טפילים במעיים בבדיקת צואה, והומלץ על שני סוגי אנטיביוטיקה(פרוטוציד 500 ו ציפרודקס 500 בוקר וערב, שניהם) למשך שבוע, עם פרוביוטיקה.
- האם מינון זה לא גבוה מדי לאדם ששוקל כ 60 ק"ג, בן 30+?
- האם טיפול כזה עלול לפגוע לי במעיים, או לגרום לזה שבעתיד האנטיביוטיקה לא תשפיעה עליי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה01/06/2019הי
המינון בסדר
כל תרופה יכולה לגרום לתופעות לוואי אך התרופות האלה לא פוגעות במעיים
מומלץ לקבל את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוסקופיה לגבי תפקוד לבלבטום29/05/2019
היי ד"ר,
האם בבדיקת קולונוסקופיה ניתן לבחון ולבדוק גם את הלבלב, פעילותו ותקינותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה30/05/2019הי
אין אפשרות כזו
קולונוסקופיה בודקת את המעמ הגב ורצה המעי הדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה אחרי בדיקת קולונוסקופיהרינה26/05/2019
אבחנה אחרי בדיקת קולונוסקופיה.
מבקשת לברר למה הכוונה רירית מעי דק מתאימה לאליום עם שינויים chronic ileitis with focal activity
בדיקה שנעשתה בעקבות כאבי בטן בצד ימין
כאבים שיש לי הרבה שנים. בעבר אובחנתי עם קרוהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה27/05/2019הי
הפתלוגי מתאימה לאבחנה שזה קרוהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רינה27/05/2019תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן תחתונה משמאל וסעיפים בסיגמהאבי25/05/2019
סובל תקופה ארוכה מכאב רצוף בבטן תחתונה משמאל. בבדיקת CT קולונוסקופיה נמצאו סעיפים בסיגמה ללא עדות לדברטיקוליטיס. כמו כן נמצא באזור הפשעה משמאל באזור נמוך יותר ממקום הכאב בקע קטן. האם סעיפים - דיבטיקולים יכולים לגרום לכאב הממושך? רופא גאסטרו דווקא חושב שהכאב כנראה מהבקע. רופא כירורג טוען שהסיכוי נמוך מאד שזה מהבקע ולא צריך שום ניתוח. ממה הכאב יכול להיות?
בתודה, אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה25/05/2019הי
יכול להיות מכל אחד מהם ופה החשיבות היא בבדיקת הבטן
דבירטיקוליוזיס יכול לגרום לכאבי בטן
יש לעשות קולונוסקופיה ע"מ לראות האם יש שם סימנים של דלקת איפה שכואב.
במידה והקולונוסקופיה תקינה לחלוטין ככל הנראה מדובר בבקע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לבצע CT בטן אנטרוגרפיה?עדי23/05/2019
שלום,
אני סובלת מדי פעם משלשולים.
בנוסף, לפני כחודש חטפתי וירוס קיצוני עד כדי התייבשות וקיבלתי עירוי (דבר שמעולם לא קרה לי).
בנוסף, סובלת מסיפור כלשהו של כאבי פרקים, ללא אבחנה ספציפית, מזה מס' שנים.
ביצעתי קולונסקופיה וגסטרוסקופיה, נלקחו ביופסיות- הכל ב"ה תקין.
רופאת גסטרו מבקשת ממני לבצע CT בטן אנטרוגרפיה כדי לשלול לחלוטין מחלת מעי דלקתית שקשורה לפרקים. לדבריה, בקולונסקופיה שללו הכל אך לא רואים בבדיקה את המעי הדק.
האם להערכתך בדיקה זו אכן נחוצה עבורי? ממש לא הייתי רוצה "סתם" לבצע...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה23/05/2019הי
בהחלט כן צריך לעשות סיטי אנטרוגרפיה כל בכל זאת צריך לשלול דלקת של המעי.
יש אפשרות גם לעשות us מעיים מכוון (עושים את הבדיקה בהדסה), וזה יכול לחסוך קרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הליקובקטר ותבחין ינשוףמלי22/05/2019
היי ד"ר מסארוה,
יש לי חשד לחיידק הליקובקטר בבטן.
שלחו אותי לבצע תבחין ינשוף.
מה זו הבדיקה הזו? איך זה נעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה22/05/2019הי
מדובר בבדיקה פשוטה ומדוייקת לאבחן החיידק.
החיידק מייצר חומר בשם אוריה
שותים חומר שמעודד זיהוי אוריה ואז נושפים לאחר מכן לתוך TUBE.
ה TUBE מכמת את האוריה בנשיפה וכך יש זיהוי של החיידק (אם גבוהה אז יש חיידק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ממושך בסטופיט לעצירת שילשוליםסיון19/05/2019
שלום , אני כבר מס' שנים סובלת ממעי רגיז , כל הבדיקות תקינות , גסטרו , קולונסקופיה , , צואה בדיקות דם. סובלת מהתקפי כאבי בטן ושלשול תמידי מלווה בהתקפים חזקים. משתמשת בסטופיט וזה עוצר לי את השלשול למס' ימים, כלומר במשך יום - יומיים אין יציאה כלל. השאלה שלי אפשר לקחת את הכדור הזה בתדירות גבוהה, כך יהיה לי יציאה אחת לכמה ימים. מה דעתכם?
ד``ר מוחמד מסארוה19/05/2019הי
לא מומלץ להשתמש הרבה
נסית תרופות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש ממושך בסטופיט לעצירת שילשולים
סיון19/05/2019היה ניסיון להשתמש עם קולוטל אבל רק החמיר את המצב.
רופא משפחה לא המליץ על פפברין , אודה לתשובתך כבר מיואשתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה19/05/2019פרברים בהחלט אפשר
אפשר גם lormyx 600mg פעמיים ביום למשך שבועיים
מומלץ לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש ממושך בסטופיט לעצירת שילשולים
סיון19/05/2019תודה על המענה. גם לוקמיקס לקחתי ועשה לי לא טוב. פפברין הרופא לא המליץ בגלל תופעות לוואי, באמת יש תופעות לוואי קשות ולא טובות? מצריך מעקבים תכופים?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה19/05/2019אני לא מכיר כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בוושט עם קשיי בליעהענבל17/05/2019
שלום רב ב34 ללא בעיות רפואיות או היטוריה משפחתית סובלת כבר 7 שנים מצרבת שינוי בתזונה לא עזר, לפני שנה וחצי ביצעתי קולונסקופיה וגסטרוסקופיה שיצאו תקינות לחלוטין לפני שבוע וחצי אובחן אצל אף אוזן גרון דלקת בוושט ניתן טיפול , בימים האחרונים אני מרגישה שהאוכל עובר לאט או נתקע באיזור שמעט מתחת לבית החזה יותר לכיוון הסרעפת וכשאני שותה אני מרגישה אותו עובר יש לציין שזה לא תמיד מורגש בגסטופיה האחרונה צויין שהכל בוושט תקין. שאלתי היא: יש לי תור ביולי לגסטרו האם נשמע דחוף יותר?
האם יכולה להתפתח בוושט בזמן כה קצר פתלוגיה חמורה? האם יש צורך לחזור על הבדיקה? לבצע בידיקה אחרת? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה17/05/2019הי
לא נשמע דחוף
יש לעשות גסטרוסקופיה עם ביופסיות מהודו ולעשות בדיקה בשם מנומטריה ו ph מטריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דלקת בושט
ענבל17/05/2019ראשית תודה על המענה המהיר, מה הביופסיה הזאת בודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר מוחמד מסארוה18/05/2019יכול להצביע על הסיבה לקשיי בליעה
מומלץ לבקר במרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטור במערכת העיכולחנה16/05/2019
איזה פרוביוטיקה מומלץ לקחת עם האנטיביוטיקה
ד``ר מוחמד מסארוה16/05/2019הי
Vivomix* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים בליעה בעת אכילהאמיר15/05/2019
לאמי ישנם קשיים בבליעה ובמיוחד נוזלים ואוכל רק,
מספרת שזה נתקע לה בגרון,
עברה גסטרוסקופיה ויצא תקין,,בדיקות בלוטת התריס עם הגדלה קטנה,
הומלץ לה לעבור בדיקת בליעה בריום לבדיקת תהליך הבליעה אך היא מסרבת בטענה שתקיא את החומר,
השארה אם ישנה בדיקת וקט עם הרדמה או שישנו תחליף לבדיקה זו,
ד``ר מוחמד מסארוה16/05/2019הי
האמת גם בביופסיות גסטרוסקופיה תקינות?
יש להשלים בדיקת מנומטריה ו ph מטריה (ניטור לחצים וחומצה).
בדיקת הבליעה פחות חשובה
מומלץ לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וצרבות אחרי בדיקה רופאליאנה14/05/2019
שלום ותודה,,שאלה אולי אחרת ושונה ומטרידה אותי, , מיום שבת כואב לי זוועה הגרון בצד ימין כמו דקירה שאני בולעת את הרוק או האוכל כאבי תופת וגם הקרין לאוזן. הלכתי היום לרופא שבדק אותי עם מראה ואמר לי שיש לי פתח כזה ענק שאפשר לראות את הוושט , הקיבה והכל עד למטה (מה זה עד למטה). כמו כן שמתי לב שהכניס את המראה ממש ממש עמוק לתוך הגרון. אחר כך בדק לי את האוזן עם מכשיר ואור שהוא נראה לי מאד ארוך (אוטוסקופ). שתי שאלות דחופות בבקשה נכנסתי לפחדים, האם בדיקה עם המראה אפשר לנגוע במיתרי הקול או באיברים אחרים בגרון כמו וושט או בחיך מפני שיצאתי ממנו פתאם יש לי גירוי בגרון שלא היה לי לפני הבדיקה ושורף לי בוושט וגם צרבת ואני מכחכחת וקשה לי לנשום וכאבים בבית החזה זה לא היה לפני הבדיקה.. למה?? והאם הבדיקה באוזן עם המכשיר שהוא ארוך (ישנם כל מיני אורכים ואצלי היה ממש ארוך) יכול לפגוע בעור התוף? אנא תשובתך בהקדם,, תודהה רבה רבה רבה
ד``ר מוחמד מסארוה14/05/2019מומלץ לפנות לא.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)