מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק לגוף. אלכוהול וכדוריםאוהד16/03/2019
שלום,
רציתי לדעת מה מסוכן יותר לגוף - אלכוהול או כדורים פסיכיאטריים.
אלכוהול- וודקה, בירה, וויסקי 4-5 פעמים בשבוע
כדורים פסיכיאטריים- ציפרלקס / לוסטרל / למיקטל / סרקוול , באופן קבוע .. וכדור שינה כל לילה (בונדרומין / סטילנוקס ).
ברור לי ששתי האופציות מסוכנות לגוף (כבד, לב, מוח, כליות וכו׳..)
השאלה שלי- מה מבין 2 האופציות (אלכוהול/כדורים) מהווה סכנה יותר גדולה לגוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה16/03/2019הי
הכל תלוי מינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפרודקס ואינזים קראון- בירורנועה16/03/2019
שלום יש לי רפלוקס, אם אני לוקחת בבוקר אומפרודקס 40 מג , האם אפשר לקחת גם קראון 25000 בארוחת בוקר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אין שום בעיה
אפשר לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ועצירות עם מדדי דלקת נמוכיםתמי15/03/2019
שלום.חולת קוליטיס פרוקטיטיס עם טנסמוס.בדצמבר נעשתה קולונסקופיה שאתרה דלקת קלה ב10 סמ אחרונים של מעי
גס.קבלתי נרות לא עזר .המשכתי לרוץ מספר רב של פעמים אך ללא יציאות משמעותיות ועם דימום.עברתי לחוקן אך מאז עצירה מוחלטת.
סימני דם.התחילו כאבי בטן בצד ימין למעלה.עקב הרגשה כללית לא טובה אושפזתי והתחילו סטרואידים אך הפסיקו כי מדגי הדלקת קלים
מאוד.יחד עם זאת אין שיפור ביציאות ויש דימום.המליצו על סיטי בטן.
שאלתי:האם יכול להיות שהתפתח גידול סרטני במעי בחוגשיים וחצי מאז הקולונסקוםיה?
מה יכולה להיות הסיבה לעצירות הנוראית ולמה אם אין דלרת יש דימום?חוששת מאוד מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אין מה לדאוג
יש לפנות למרפאה עמ קבלת טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחלופה בין תרופות - התייעצותגיל14/03/2019
קודם כל תודה רבה על התשובות ועל זה שאתה עונה ממש מהר באמת תודה.עוד שאלה אם היום לקחת קולטאל בבוקר ורוצה לעבור לקרבוסילן מחר אני יכול כבר לשנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה15/03/2019הי
בכיף
ישר אפשר לעבור
קולוטל עובד על כאבים
קרבוסילן עובד על גזים
השילוב בין שניהם הוא גם אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות חשובה לגבי כדוריםגיל14/03/2019
שלום מה עדיף לגזים בלי הפסקה וכאב המום בצדי הבטן. קולוטאל או קרבוסילן תודה
ד``ר מוחמד מסארוה14/03/2019הי
קרבוקסלאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הפטיטיס כל הסוגיםמיכל14/03/2019
שלום
עשיתי את כל בדיקות ההפטיטיס לפני 9 שנים.
הייתי אצל רופא פרטי שנתן לי הרבה בדיקות, ולא ידע שעשיתי את הבדיקה לפני 9 שנים. האם התוצאה לא אמורה להשתנות ב 9 שנים או שכן כדאי לעשות את הבדיקות להפטיטיס שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה14/03/2019הי
צריך לעשות חדש
הנוגדנים יורדים עם הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיה או אולטראסאונד בטןדליק12/03/2019
שלום
כשיש הרגשה לא נוחה בבטן התחתונה צד ימין אני לא מדבר על כאב אלא על משהו מציק מן משהו לוחץ כזה לצורך האבחנה עושים בדרך כלל אולטראסאונד בטן ? או שזה מצריך גסטורסקופיה/קולונסקופיה אם הצינור? כי אני יודע שגסטרו/קולונסקופיה זה מעי גס ועוד איברים בעוד האולטרסאונד רואה דברים שונים לרוב לאבחנה ראשונית מה מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה13/03/2019הי
צריך בדיקה פזקלית של רופא גסטרו. האם יש שלשום או עצירות? כאבים ברום הבטן גם? אפשר לפנות למרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת דם כימיה בדם בדיקות דם רגילותיוני12/03/2019
שלום
האם בדיקות הדם כימיה בדם וספירת דם רגילה כולל דפרצניאל הכדוריות הלבנות הבדיקות דם הכללית שעושים במיון ובמקומות אחרים אם הכול תקין זה שולל בעיות גסטרו בבטן ? גם אם יש תחושה של אי נוחות נגיד בבטן? אם רוב הבדיקות דם תקינות אז בסבירות גבוהה גם אין בעיות בדרכי העיכול ?והאם יש בדיקת דם שיכולה לתת תמונת מצב לדרכי העיכול ? תודה על התשובה מראש.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אין קשר בין ספירת דם לבנה לבין בעיות במעיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת אי נוחות בבטן התחתונהבן12/03/2019
שלום
כבר כמה ימים מרגיש מן תחושה לא כואב אלא משהו לוחץ במקצת אי נוחות כזאת בבטן התחתונה צד ימין לפעמים צד שמאל מה זה יכול ליהות ?
כמובן שקבעתי תור אבל מן הסתם צריך לחכות..
בדיקות רגילות דם,שתן,תריסיות אקג צילום חזה שעשיתי היו תקינות.
מה יכול לנבוע תחושה כזאת ? מה שאני חש לאחרונה? גידול? או איזה דלקת ? כיב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נשמע התכווצות מעיים
תפנה לרופא לקבלת טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטראסאונד בטן- בירורדן12/03/2019
שלום לפני יומיים שאלתי לגבי בדיקת אולטראסונד שעברתי וכתבתי.תוצאות בדיקה יצא הכל תקין רק דבר אחד .כבד אינו מוגדל. ללא גושים .עם הסננה שומנית .בסגמנט 4 קדמית לפורטה אזור קטן היפוסונורי 16 ממ יכול להתאים לשארית רקמת כבד תקינה .מה זה אומר היפוסונורי האם צריך מעקב ואם כן כל כמה זמן .תודה רבה זה מה שכתבתי עכשיו אני רואה בדיקה לפני שנה וחודשיים אותו רופאה בודק שכתוב אותו דבר קדמית לפורטה שרידי רקמת כבד תקינה בעל מבנה היפוסונורי ללא גושים האם אפשר להרגע או להמשיך ברור
ד``ר מוחמד מסארוה13/03/2019על פניו לא צריך המשך בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד עקב מעקב כבד שומנידן11/03/2019
שלום עשיתי אולטראסונד עקב מעקב כבד שומנית .תוצאות בדיקה יצא הכל תקין רק דבר אחד .כבד אינו מוגדל. ללא גושים .עם הסננה שומנית .בסגמנט 4 קדמית לפורטה אזור קטן היפוסונורי 16 ממ יכול להתאים לשארית רקמת כבד תקינה .מה זה אומר היפוסונורי האם צריך מעקב ואם כן כל כמה זמן .תודה רבה
ד``ר מוחמד מסארוה11/03/2019הי
צריך לראות את הדמיה
קרוב לודאי לא מדאיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הליקובקטור האם ניתן לבדוק עם נוגד חומצה?מירי10/03/2019
שלום
האם ניתן לבדוק הליקובקטור בבדיקת צואה כשלוקחים נקסיום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה10/03/2019הי
אי אפשר
יש להתרחק לפחות שבועיים מנקסיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת צליאק האם אין צורך לעשות?שירלי10/03/2019
שלום,
בת 35. לפני 8 שנים עשיתי בדיקת צליאק שיצאה שלילית.
הייתי לאחרונה אצל רופא פניצאי מומחה להתייעצות על עייפות, שנתן לי מלא בדיקות דם מהרבה תחומים ובניהן צליאק(לא ידע שעשיתי בעבר). האם אני יכולה להגיד לרופאת המשפחה שאת בדיקת הצליאק לא תיתן? האם יש סיכוי לפתח צליאק ב 8 שנים אחרי הבדיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
כן אפשר
מומלץ לבצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולון הידרותרפיה בעקבות תת משקלי10/03/2019
שלום,
לגבר בן 50 הסובל מתת משקל רציני בגלל תזונה לא נכונה , לא היתה יציאה כבר שבוע למרות שעשה חוקנים רבים. הוא רוצה לעשות טיפול של קולון הידרותרפיה במרפאה פרטית של רופא. האם קיימים סיכונים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר מוחמד מסארוה10/03/2019כן
הטיפול לא מומלץ בשל חשד להתנקבות המעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור אחרי בדיקה קלפרוטקטיןמשה10/03/2019
שלום עשיתי סיגמו אחרי חודשיים של טיפול ברפאסל נרשם שיש רושם לקוליטיס קלה ורירית אוטומה או משהו כזה .. ועשיתי בדיקות דם CRP שהיה לפני חודשיים 1.7 עכשיו יצא 0.05 .. בבדיקת קלפרוטקטין יצא לי 89 .. בעצם קלפרוטקטין מראה את כמות הדלקת ? זה נקרא ממש. גבוה? כי לפי הבנתי מקסימום 50.. ובכללי אשמח לדעתך מה דעתכם המקצועי לפי כל הבדיקות שציינתי ... חשוב לי לציין שבקולונוסקויפה הראשוני לפני חודשיים נרשם דלקת בכל המעי דלקת אך קשה יותר עד כפף הטחול .....ובכללי הבנתי שקוליטיס זה דבר כרוני ולא ניתו לרפא אבל אחרי הסיגמו הרופא שבדק אותי אמר שאפשר להחלים לפעמים .. יצאתי קצת מבולבול אשמח לשמוע את דעתך המקצועי בכל מה שציינתי דוקטור ... תודה רבה
בגדול כן
לקבלת הסבר מפורט נא לפנות למרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)