מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בקרנית+רשתיתאלי01/09/2011
אני בן 41, סבלתי מקטרקט מלידה. לפני 20 שנה עשיתי ניתוח להסרת קטרקט, לאחר מספר שנים עשיתי שוב 2 ניתוחים להסרת עדשה ולאחר מספר שנים עשיתי שוב 2 ניתוחים להשתלת עדשה. לפני כשנתיים וחצי חל שינוי משמעותי בראייה, ניגשתי לבדיקה ובבדיקה ראו שהעדשה לא יושבת במקום, החליטו לנתח ולהשתיל עדשה חדשה. יום לאחר הניתוח הגעתי לבדיקה והודיעו לי שהעדשה שוב זזה ממקומה ואמרו לי שבעוד שלושה חודשים נעשה ניתוח בשנית. לאחר שלושה חודשים ניתחו אותי שוב באותה עין, סידרו את העדשה, שמו אותה במקום והגדילו את האישון. למחרת הניתוח ניגשתי לבדיקה ואמרו לי שהעדשה במקום והכל בסדר והניתוח עבר בהצלחה. לאחר שבועיים ניגשתי שוב לבדיקה ובבדיקה ראו שהקרנית בצקתית, נתנו לי מספר סוגי טיפות למשך חודש לראות אם המצב משתפר. כיום, לאחר שנה בערך לא חל שינוי במצב הקרנית ולא רק זה אלא שמודיעים לי שמתחיל להיות בעיה ברשתית, הרופאים שטיפלו בי הגיעו למסקנה שהם לא יודעים איך לפתור את הבעיה. גם בעין השנייה יש לי את אותה בעיה של תזוזה של העדשה וכרגע אני לא מתכוון לעשות שום ניתוח עד שהעין הבעיתית תסתדר. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות במקרה כזה? דרך אגב, לקראת סוף חודש ספטמבר אמרו לי שאני מוזמן לבדיקה ובבדיקה יהיו מספר מומחים מכל הארץ על מנת לבחון את הבעיה. אין לי בעיה לצרף תמונות של העין.והנה הם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תצלום
אלי03/09/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד אחד
אלי03/09/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בקרנית+רשתית - תגובה
ד''ר חיה מורורי כץ04/09/2011יכולות להיות סיבות שונות לכך שהעדשה שהושתלה זזה לאחר הנתוח הראשוני ולאחר נתוחים חוזרים. בכל מקרה , המצב שלך מורכב ולא נראה לי שאפשר לענות לך בצורה אחראית בלי בדיקה של העיניים.
כיוון שאתה עומד להיבדק ע"י מומחים מכל הארץ , אני מניחה שתוכל לקבל תשובות והמלצות לגבי המשך הטיפול בך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)