מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קומפרסים ועיסוי מקומיגדי28/07/2012
שלום דוקטור,
כחלק מטיפול בכלזיון (שכבר נמאס לי ממנו), אמרה לי הרופאה לעשות קומפרסים חמים ולאחר מכן לעסות את הכלזיון כדקה, עשיתי זאת אבל היה שלב שהרגשתי שהתנועות שאני עושה פשוט מזיזות את העפעף ולא מעסות את ה"כדור" עצמו ולכן הפעלתי יותר כח על ה"כדור" ובכך גם על העין עצמה, האם יש סיכון כלשהו לעין? ומהי הדרך הנכונה לבצע את העיסוי המקומי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומפרסים ועיסוי מקומי - תגובה
ד''ר חיה מורורי כץ29/07/2012מספיק לעשות קומפרסים חמים על הכלזיון , אין צורך בעיסוי .
הכי יעיל זה לעשות מספר קומפרסים במשך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, ובנוגע לסיכון?
גדי29/07/2012אין סיכון בעיסוי. ניתן לעסות בעדינות עם שמפו תינוקות של ג׳ונסון.
התמדה בטיפול היא המפתח להצלחתו. במידה והכלזיון אינו חולף תוך שלושה חודשים ניתן להסירו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, ובנוגע לסיכון? - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין29/07/2012אין סיכון בעיסוי. ניתן בנוסף לקומפרסים לעסות בעדינות עם שמפו תינוקות של ג׳ונסון.
התמדה בטיפול היא המפתח להצלחתו. במידה והכלזיון אינו חולף תוך שלושה חודשים ניתן להסירו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומפרסים ועיסוי מקומי - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין29/07/2012אין סיכון בעיסוי. ניתן בנוסף לקומפרסים לעסות בעדינות עם שמפו תינוקות של ג׳ונסון.
התמדה בטיפול עם הקומפרסים החמים היא המפתח להצלחתו. במידה והכלזיון אינו חולף תוך שלושה חודשים ניתן להסירו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכנות, קומפרסים אף פעם לא עזרו לי
גדי30/07/2012אבל אני מנסה בכל זאת, אולי בטעות זה יצליח ואני אמנע מניתוח
אין סיכון גם במצב שתיארתי שהפעלתי קצת לחץ על הכלזיון (ובכך גם על העין)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכנות, קומפרסים אף פעם לא עזרו לי - תגובה
ד``ר דיאנה שטיין30/07/2012אתה יכול להיות רגוע, אין סכנה במצב שתארת לנזק לעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)