Floaters

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Floaters
    יהונתן
    18/07/2014

אני סובל מfloters. אני כמעט ולא יכול לצאת לאור בלי לראות את זה ואני נכנס לחרדה אמיתית רק מהמחשבה שאני בן 26 ועליי לחיות עם זה עד סוף חיי. הייתי בקשר עם דר ג'ונסון בקליפורניה שהוא אחד משלושה רופאים שמטפלים בזה בלייזר בעולם אבל מתחת לגיל 35 הוא אמר שהסיכוי נמוך להתאמה לטיפול. מה עלי לעשות??? האם ללכת לטיפול ויטרוקטומי? אני לא מפסיק לקרוא בכל הפואומים בעולם שמה שרופאים אומרים על כך שזה שוקע או ורד לצדדים זה שטויות ושהמוח לא באמת מצליח להתעלם מזה וזה הורס את איכות החיים. מה היית מציע לי לעשות? אני ממש ממש בפאניקה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Floaters

הוספת תגובה

• Floaters - תגובה

ד``ר דיאנה שטיין
    19/07/2014

שלום יהונתן,
    המח אכן לומד להתרגל, ואז פשוט לא רואים אותם במרבית המצבים, צריך סבלנות. לא מבצעים ויטרקטומי לבעייה זו.
    בברכה,
    ד״ר דיאנה שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היו לו פלוטרים לפני שנתיים

השפוי
    12/12/2014

נעלמו לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו