תחושת לחץ בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת לחץ בעין
    מור
    29/09/2015

בשבועות האחרונים שמתי לב לתחושה של לחץ קל וקצת לא נעים בעין ימין בלבד יחד עם חלק מהרקה הימנית, ללא טשטוש בראייה או כל תסמין אחר ראייתי. פשוט תחושה מעט לא נעימה כאילו לוחצים לי קלות על גלגל העין מבפנים באופן לא קבוע, יום הולך ויום בא או אפילו יותר.
    אני בת 22, לפני שנתיים הייתי אצל רופא עיניים בשל סחרחורות (שנעלמו בינתיים) והכל היה תקין למעט ראייה מעט פחות מושלמת בעין שמאל לעומת עין ימין (בדיקת ראייה שנעשתה אצל אופטומטריסט לטופס הירוק לרישיון לפני פחות מחודש-"חדות ראייה 6\12 לפחות:
    עין ימין-כן.
    עין שמאל-לא.
    שתיהן יחד-כן."). אם אשים יד על עין שמאל אז בעין ימין לבד הראייה מושלמת, ואם אשים יד על עין ימין עין שמאל תיראה מטושטש ומרוח מעט.

MRI מח מלפני שנתיים גם תקין.ספירה וכימיה תקינות, IGE מהשבוע-1480. חוץ מזה הכל תקין, ללא חרדות. להתעלם (כי תחושת הלחץ לא קבועה, מגיעה לכמה שעות ונעלמת ליום או יותר)?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת לחץ בעין

הוספת תגובה

• תחושת לחץ בעין - תגובה

ד``ר דיאנה שטיין
    29/09/2015

שלום רב,
    לפי תאורך, בעין שמאל את כנראה זקוקה למשקפיים.
    בכל מקרה כדאי להבדק על ידי רופא עיניים מאחר ויש טיפול במצבים הגורמים לאי נוחות כמו למשל יובש או דלקות למיניהן.
    בברכה,
    ד״ר דיאנה שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צריך משקפיים

מור
    30/09/2015

גם רופא העיניים דאז אמר וגם האופטומטריסט. אין דלקות או יובש בעין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו