טיפול חדשני לamd טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול חדשני לamd טוב
    יעל
    28/03/2009

שלום ד"ר כץ
    אני בת 59 עם amd רטוב בעין שמאל אחרי מספר הזרקות של אבסטין ולוסנטיס שלא הצליחו לעצור את המחלה.
    רציתי לדעת אם יש משהו חדשני יותר שאולי יעזור במקרה שלי מאחר ואני חרדה מאד לגורל העין. הטיפול החדש הוא vegf trap eye אם זוהי זריקה או שזה טיפול בנוסף ללוסנטיס. ישנו עוד מחקר שנקרא red14np . האם אפשר לקבל הסבר קצר לגבי שני המחקרים הללו ואיך אפשר להצטרף לאליהם?
    אני מעוניינת מאד.

בברכה ובתודה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול חדשני לamd טוב

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

ד''ר חיה מורורי כץ
    29/03/2009

הי יעל!
    בשני המחקרים שהזכרת מדובר בהזרקות לעין של חומרים חדשים שבודקים את יעילותם בהשוואה ללוסנטיס. בכל מחקר יש מטופלים שמקבלים את זריקת המחקר ואחרים מקבלים רק לוסנטיס.
    בשני המחקרים מקבלים רק אנשים שלא קיבלו עדיין טיפול כלשהו ל- AMD יבש , ולכן לצערי לא תוכלי להתקבל למחקרים האלה.
    עד כמה שידוע לי כל המחקרים הגדולים היום מקבלים רק מטופלים שלא טופלו עד כה , אבל כדאי לך לברר במרפאת עיניים בבי"ח שקרוב למקום מגורייך , האם יש להם מחקר שמקבל גם מטופלים שכבר טופלו באבסטין ו/או לוסנטיס. ד"ר כץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו