בדיקה של OCT ושדות ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה של OCT ושדות ראיה
    שמואל
    23/02/2010

שלום דר אני בן 45 סובל מי NF1 ומיגדול ברוש [מניגיומה] בגת המחילתי מצד שמול הנג טופל בהקרנות ממוקדת אופנתי לבדיקה של OCT וזה הפינוח עבי ה NFL נמוך בחלק נזלי הקיעור הנמדד 0.32 0.32 זה בעין ימין ןבעין שמאל עבי ה NFL נמוך בחלק נזלי הקיעור הנמדד 0.48 0.48 דר מה הקבנה לבדיקה של OCT בבדיקה של שדות ראיה יש צמצום טמפורלי והיקפי תחתון בעין ימין וצמצום הקיפי בעין שמאל מפנח הבדיקה אוסיף הרעה ב 2 העינים יהבדיקה נהסט ב מכון מור דר הים יש בגיעה קי מעז הטיפול שקיבלטי סובל מי כהב טוך העין דר הבדיקה של OCT הי טיקינה אני צריך לכבל תיפול בגלל המימצעים של הבדיקות תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה של OCT ושדות ראיה

הוספת תגובה

• תשובה לשמואל

ד''ר חיה מורורי כץ
    25/02/2010

אני לא לגמרי הבנתי איפוא היה ממוקם הגידול בראש. בכל מקרה אני משערת שרצו לבדוק האם יש נזק לעצבי הראיה ולכן שלחו אותך לשתי הבדיקות האלה.
    בבדיקת ה- OCT מודדים את העובי של שכבת סיבי העצב באזורים שונים של עצב הראיה וכך אפשר לבדוק אם יש איזשהו נזק לסיבי העצב .
    אתה צריך להיות במעקב של רופא עיניים נוירואופתלמולוג שמאבחן וממליץ על טיפול באם צריך במצבים כאלה כמו שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו