ראיה ירודה לאחר חיגור הרשתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיה ירודה לאחר חיגור הרשתית
    רון
    10/05/2010

קודם כל אני בן 13 ,

לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח חיגור לאחר הפרדות בחלק התחתון של הרשיתית.
    אני שלושה חודשים אחרי ולאחר בדיקת ראיה הראיה שלי בעין ימין(הפגועה) הוא מינוס
    6 ובעין שמאל(הבריאה) 6/6 כמו שאתם יודעים ההפרשים גדולים מדי ולא ניתן להתאים משקפיים
    הפתרון שלי הוא עדשות מגע והרופא המנתח ורופאים אחרים שבדוקים אותי ממש נגד עדשות
    ואני ממש נואש קשה לי להסתדר ככה יש לי המון הבזקי אור ברקים שערות ונקודות שפשוט לא עוברים !
    והכל בסדר .
    אולי יש לכם פתרון בשבילי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרון

ד``ר דיאנה שטיין
    11/05/2010

רון שלום,
    אכן הבדל כפי שתארת בין העיניים אינו מאפשר הרכבת משקפיים.
    הסיפטומים שתארת - הבזקי אור, ברקים, שערות ונקודות אינן קשורות להרכבת משקפיים או להרכבת עדשות מגע. סימפטומים אלו נובעים משינויים בג'לי שממלא את עין הנקרא זגוגית, וכן ממשיכה שיש על הרשתית. עם הזמן סימפטומים אלו ככל הנראה יעלמו או יפחתו במידה ניכרת.
    חשוב מאוד בכל סימפטום חדש כזה לפנות מיד לבדיקת רופא עיניים כדי לשלול היפרדות רשתית חוזרת. קצת סבלנות, תתעודד מכך שהנתוח הצליח ובדרך כלל יש הטבה עם הזמן.
    בברכה,
    ד"ר דיאנה שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו