נקודות שחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות שחורות
    נועה
    22/07/2010

שלום ,
    הנני סובלת מזה חודש וחצי מכאב ראש ממושך שאינו מרפה בצד ימין למעלה.
    שבוע לאחר שהחלו הכאבים התווסף כאב +תחושת כבדות בעין ימנית. כאב ברקות כאב באוזן ואפילו שיניים.
    עשיתי לפני שבוע בדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים ויצא תקין . היום שמתי לב שאני רואה נקודות שחורות שבורחות לצדדים מטה מעלה ככל שאני מנסה להתמקד בהם . זה מופיע כאשר אני מסתכלת על קיר לבן.
    הבנתי מקריאה פה בפורום שמדובר בהיפרדות זגוגית
    הייתכן כי מלפני שבוע דברים השתנו????הרי עברתי בדיקת עיניים והכל יצא תקין
    אני בלחץ נפשי מאוד גבוה מכיוון שכאב הראש אינו מרפה וחוששת שיש לי גידול בראש .
    הייתי אצל ניורולוג ששלל גידול בבדיקה פיזית בלבד ללא CT.
    האם יש קשר בין כאב ראש לנקודות השחורות? האם זה מלחץ? מה קורה פה???
    את עזרתכם הדחופה בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות שחורות

הוספת תגובה

• שלום נועה

ד``ר דיאנה שטיין
    22/07/2010

ראשית לגבי הנקודות השחורות: אכן מדובר בשינויים בזגוגית, וגם אם נבדקת לפני שבוע - ואז לא היו נקודות- אז כדאי להבדק שוב כדי לשלול קרע או חור ברשתית.
    לגבי כאב הראש: כאב ראש הקשור לגידול מלווה בדרך כלל ( אם כי לא תמיד) בסימפטומים נוספים כמו למשל הקאות בשעות הבוקר, הפרעה נוירולוגית כל שהיא או בצקת בעצבי הראייה.
    בדיקת העיניים שלך הייתה תקינה, ואני מניחה שגם הבדיקה הנוירולוגית.
    לפי תיאור הסימפטומים שלך, מלבד בדיקת עיניים אני מציעה לך לעבור בדיקה אצל רופא אאג ורופא שיניים. רצוי גם להתיעץ עם רופא המשפחה כדי שירכז את כל הברור ויציע לך טיפול מתאים.
    אין קשר בין כאב הראש לנקודות השחורות.
    אם גילך מעל 50, ואת סובלת מהזעות לילה, ירידה במשקל, קושי בלעיס וקושי להסתרק - אז כדאי לעשות שקיעת דם וCRP - שוב הכל בהנחיית רופא המשפחה.
    בברכה,
    ד"ר דיאנה שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו