שינויים בראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בראיה
    ליזי
    01/08/2010

שלום דר' כץ

אני בת 31 עם עדשות מגע יומיות 4.75 + צילינדר לפני כשנתיים אובחנתי עם פלוטרס לפני חצי שנה שדה ראיה תקין. לפני כשבוע התילתי לראות בעין ימין בלבד צללים ואור יום מסנוור אותי כשאני מסתכל על כל דבר יש סינוור (מן הבזקי אור התמונה לא נקייה לא בגלל הפלוטרס (חוטים ) אלא צללים כהים עין ימנית תחושת יובש. הגעתי לרופאת עיניים היום בדקה ואמרהשהרשתית תקינה, בדיקת יובש תקינה, אבל יש שינויים בג'יל של העין . הבעיה ששאלתי אותה אם הצללים יעלמו והסנוור והיא אמרה שלא אני לא יודעת מה לעשות איך אפשר לחיות ככה יש לציין שהיא נתנה לי פ.מ.ל ליקויפילם.דר' מה היית מיעצת לי לעשות עם סינוור כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בראיה

הוספת תגובה

• תשובה לליזי

ד''ר חיה מורורי כץ
    01/08/2010

יש הבדל בין סינוור להבזקי אור. אם המדובר בהזקים של אור זה בדר"כ חולף עם הזמן. אם זה סינוור מכל אור חזק , צריך לחפש את הסיבה , כיוון שפלוטרס לא גורמים לסינוור. צריך לבדוק אם המספר שלך השתנה , לבדוק את הקרנית ואת העדשה ולעשות שוב בדיקה ליובש (בדיקת שירמר עדיפה , אם לא עשו לך אותה).
    הייתי מציעה שבמידה והסימפטומים ממשיכים עוד שבוע עד שבועיים , תלכי שוב לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו