מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערפול ראיהמי07/03/2011
שלום אני בת קרוב ל-40 עם קוצר ראיה גבוה 10 וצילינדר,
אני יושבת בעבודתי בחדר ללא חלון מול מחשב 8 שעות ביום,
יש לי צואר נוקשה שמקרין לי כאב לראש (לצדדים ולפעמים יכול להגיע עד המצח)
בשנה האחרונה כל זה קיים.
אני רואה מעורפל וכאשר אני מצמידה את המשקפיים לעיניים אני רואה יותר חד.
הייתי אצל 3 רופאי עיניים שאמרו את אותו דבר הכל תקין,ראיה,לחץ,רשתית(של קוצר 10) ויש לי יובש כבד.אני לא ממש מקפידה לשים את הטיפות.
האם יובש יכול לגרום למן ערפול ראיה? איזה טיפות יכולות הכי לעזור?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד``ר דיאנה שטיין07/03/2011יובש אכן יכול לגרום לתחושת ערפול.
יש להקפיד להזליף טיפות, אולם כדאי גם לטפל בסיבה ליובש.
אנשים העובדים שעות רבות מול מחשב לעיתים שוכחים למצמץ ואז מידי פעם כדאי למצמץ באופן רצוני.
לעיתים מקור היובש בחסימת בלוטות השומן הקטנות בעפעפיים ואז הטיפול הנלווה לטיפות הוא קומפרסים חמים פעמיים ביום או חפיפת עפעפיים עם שמפו תינוקות של ג'ונסון. יש סוגי טיפות רבים. כדאי להשתמש בטיפות ללא חומר משמר המאפשר הזלפה מספר רב של פעמים ביום. ניתן להתייעץ עם הרוקח לגבי סוגי הטיפות השונים - הם נמכרים ללא מרשם רופא.
בברכה,
ד"ר דיאנה שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)