מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם המשךלימור23/03/2011
רצתי לרופא עיניים עם הרחבת אישונים אמר הכל תקין . האם זה מצריך בירור נוסף נירולוגי?? לטענת הרופא לא.
הסברתי לו שכנראה זה היה בעין שמאל כשעצמתי עין ימין עדין ראיתי אך במחשבה שניה אני לא בטוחה שראיתי את הכתם בעצימת עין ימין זה הבהיל אותי נורא לכן אני לא בטוחה מה היה. האם יש לזה משמעות ??אם זה נירולוגי או עיני?ואיך רופא עיניים יכול לדעת בוודאות שזה לא נירולוגי
מה ההבדל אם זה בשני העיניים או בעין אחת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם המשך - תגובה
ד''ר חיה מורורי כץ26/03/2011אם הבדיקה של רופא העיניים הייתה תקינה , אז את יכולה להירגע שאין בעיה משמעותית בעיניים.
אם זה קורה בעין אחת ,אז בדר"כ זו תופעה שדומה לנקודות השחורות שאת רואה , ואם בדיקת העיניים תקינה , אז אין לזה כל משמעות רצינית.
כאשר זה בשתי העיניים זה יותר מצביע לגבי שינויים שמחוץ לעיניים , כמו שינויים בלחץ דם , או הסתכלות למקור אור.
לפי מה שסיפרת לא נראה שיש איזושהי בעיה נוירולוגית , אולם אם את מודאגת אז כדאי שתיגשי לבדיקה של נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)