פרחי באך בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרחי באך בהריון
    לילך
    06/08/2011

שלום, אני בהריון ראשון אחרי טיפולים, שבוע 22. בימים האחרונים אני סובלת מנדודי שינה, שלצערי מובילים אותי לחרדות. אני נלחצת מחוסר השינה וכנראה גם מוטרדת מכל השינויים שמלווים את חיי (הריון, לידה קרבה, וגם מעבר דירה). זה גורם לי לחוסר שקט, עצבנות, עייפות נוראית כי אני לא ישנה ומתח שאני בטוחה מזיק לעובר.הרופא אישר לי לקחת חצי כדור ואבן בלילה וזה עוזר אבל אני לא מתלהבת לקחת כימיקלים בהריון. בעבר סבלתי מחרדות ועשיתי טיפול פסיכולוגי מותאם לחרדות כולל לקיחת קלונקס בעת התקף בלבד. כיום אני לא מגיעה לרמה שסבלתי מהחרדות בעבר, אבל זה מתחיל להלחיץ אותי שזה הכיוון. השאלות שלי הן: האם פרחי באך יכולים לעזור במקרה שלי?, כיצד אני יכולה לרכוש תמצית?, האם האתרים באינטרנט שמציעים הרכבת תמצית לבד טובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרחי באך בהריון

הוספת תגובה

• פרחי באך בהריון - תגובה

רותי בזק
    06/08/2011

לילך שלום
    פרחי באך הן פיתרון מצויין בהריון ובכלל.
    היתרון הגדול שלהם הוא שבאמת הם פועלים נפלא ואין להם את תופעות הלואי של התרופות הכימיות.
    לגבי אתרי האינטרנט אין לי מושג אם הם טובים או לא.
    הדבר הטוב ביותר הוא שתמצאי מטפל/ת בפרחי באך באיזור מגורייך והיא/הוא יכינו לך את התמציות.
    ניתן גם לשוחח איתך בטלפון ולשלוח לך תמצית.
    שיהיה הרבה בהצלחה והרבה בריאות.
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו