מידע רפואי
פורומים
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- תזונה טבעית
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- אנמיה
- פילאטיס
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- רפואת משפחה
- קוסמטיקה טבעית
- צליאק
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- התמכרות, התמכרויות
- אורולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- תחליף לתרופה דוגמא סימבלטהמיכה21/05/2017
שלום שאלה קצת מוזרה ..אבל יכולה לעזור לי ולהרבה בטוח יש קיים דבר כזה תחליך לסימבלטה!? אני יודע שיש תוסף שמעלה סרטונין...היות שהתרופה עובדת גם על נאדרלין ניפאפרין משהו כזה האם יש תוסך לדבר הזה..ומה העניין שהתרופה עושה את זה סלקטיבי יותר מתוסף הגיוני!? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רותי בזק21/05/2017מיכה שלום,
לפרחי באך אין מענה שכזה. פרחי באך עובדים על מצבים רגשיים , נפשיים ולא על מצבים פיזיים.
צר לי , הפתרון לא נמצא בידיי.
מאחלת לך הרבה טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך21/05/2017הבנתי שתרופות אלה פעולות כימית אם המון תופעות לוואי
על מה בדיוק פועלות הצמחים!?
הרי כידוע שיש תוספים שמעלים סרטונין וכדומה...
אני חסר ביטחון לגמרי ...כול הזמן במחשבות ואם דחק חזק מאוד
מה היית ממליצה בשילוב!?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רותי בזק21/05/2017פרחי באך הם מיצוי הטל שניקווה על הצמח. הצמחים עובדים ברמה אנרגטית , כמו רייקי הילינג וכו'.
לכל בעיה יש את הצמח שלה ,
לדוגמא : לחיזוק הבטחון העצמי - לארץ'
למחשבות טורדניות- ואייט צ'ס נאט וכו'
הייתי ממליצה שתלך למטפל שיעשה לך אבחון , כמו שצריך , ואז ימליץ לך מה לקחת.
מאחלת לך הרבה בריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?