מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף לתרופה דוגמא סימבלטהמיכה21/05/2017
שלום שאלה קצת מוזרה ..אבל יכולה לעזור לי ולהרבה בטוח יש קיים דבר כזה תחליך לסימבלטה!? אני יודע שיש תוסף שמעלה סרטונין...היות שהתרופה עובדת גם על נאדרלין ניפאפרין משהו כזה האם יש תוסך לדבר הזה..ומה העניין שהתרופה עושה את זה סלקטיבי יותר מתוסף הגיוני!? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רותי בזק21/05/2017מיכה שלום,
לפרחי באך אין מענה שכזה. פרחי באך עובדים על מצבים רגשיים , נפשיים ולא על מצבים פיזיים.
צר לי , הפתרון לא נמצא בידיי.
מאחלת לך הרבה טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך21/05/2017הבנתי שתרופות אלה פעולות כימית אם המון תופעות לוואי
על מה בדיוק פועלות הצמחים!?
הרי כידוע שיש תוספים שמעלים סרטונין וכדומה...
אני חסר ביטחון לגמרי ...כול הזמן במחשבות ואם דחק חזק מאוד
מה היית ממליצה בשילוב!?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רותי בזק21/05/2017פרחי באך הם מיצוי הטל שניקווה על הצמח. הצמחים עובדים ברמה אנרגטית , כמו רייקי הילינג וכו'.
לכל בעיה יש את הצמח שלה ,
לדוגמא : לחיזוק הבטחון העצמי - לארץ'
למחשבות טורדניות- ואייט צ'ס נאט וכו'
הייתי ממליצה שתלך למטפל שיעשה לך אבחון , כמו שצריך , ואז ימליץ לך מה לקחת.
מאחלת לך הרבה בריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)