מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרחי באך וטיפול מינימיכל13/02/2012
שלום לכם
אני תוהה.. האם יש לפרחי באך אילו טיפולים הקשורים בבבעיות בחיי המין?
אשמח לעזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרחי באך וטיפול מיני - תגובה
רותי בזק13/02/2012מיכל שלום
בהחלט כן
כמובן שדרוש מטפל טוב שיערוך תשאול מעמיק וימצא את הסיבות הרגשיות לבעיות ואז ירכיב תמהיל שיכול לעזור.
לי באופן אישי יש נסיון במספר מטופלים שסבלו מבעיות שונות בחיי המין והצלחנו לשפר את המצב בהרבה.
שיהיה בהצלחה
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך וטיפול מיני - תגובה
אלינור אגם13/02/2012מיכל יקרה,
חיי המין שלנו יכולים לספר לנו הרבה אודות עצמינו. על האמונות שלנו, על האהבות שלנו, על החינוך שלתוכו צמחנו או מתוכו, על הדרך בה אנו מפרשים חיי אהבה, על הצרכים הבסיסיים שלנו ועל הרצון למלא אותם או למנוע מעצמינו אותם. האם אנו גמישים במחשבותינו, מוכנים לצלול לתוך חוויה או נזהרים בה, האם אנו נותנים לעצמינו להיסחף באבדן חושים או שמא אנו עוצרים עצמינו שחלילה לא נאבד. כיצד אני חווה אבדן של פנטזיית ההתמזגות ברגע שגוף נפרד מגוף והעונג הטהור מתמוסס. כיצד אני פוגשת את המציאות. אינסוף דברים אנו יכולים להקיש מחיי המין שלנו להתנהלות הכללית שלנו וההפך.
פרחי באך היא שיטת טיפול המתמקדת בלב הקושי ולא בסימפטום. זאת אומרת, מה שאת מתארת הוא את הבעיה- הסימפטום. אם רצונך לפתור את הבעיה באמצעות פרחי באך תצטרכי להתחיל לשאול את עצמך שאלות שיובילו אותך למקור הבעיה.
הרבה מאוד תמציות יכולות להתאים ויכול מאוד להיות שמכולן תזדקקי לאחת ספציפית על כן חשוב מאוד לאבחן את המקור-האם מאז ומתמיד חווית קושי בחיי המין? האם זו חוויה חדשה? או בעקבות אפיזודה מסוימת? האם זה כתוצאה מבושה? מאשמה? מחוסר אהבה? אולי זה תלוי בכלל באיזשהו פחד? או בחוסר רצון לאבד את השליטה על עצמך? על המחשבה? על הסיטואציה? האם יש כאן תחושה של גועל או דחייה? חוסר ביטחון? האם ישנם מקומות נוספים בחיים שאת נמנעת מהם או שאינך מרוצה בהם? ואולי הכל קשור לעיניין הורמונלי שיש לאזן.
בקיצור, תשובה פשוטה דרך הפורום אי אפשר לתת, אני ממליצה לך בחום להתייעץ עם מטפל מוסמך שכן חיי מין בריאים ומאוזנים עבורך הם ערוץ נוסף לחיים זורמים עם פחות קשיים ומצוקות.
מקווה שהועלתי, אם תרצי להתייעץ עוד, כמובן בשמחה.
אלינור אגם
מנהלת פורום פרחי באך, מטפלת מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)