תינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה
    ציפי
    15/09/2012

שלום,
    הבת שלי בת שנה כשאני איתה היא לא מוכנה לעזוב אותי היא מתעקשת להיות על הידיים גם אם לשניות היא יורדת לשחק ואני עוברת לידה או מסתכלת עליה היא מיד מושיטה יד ומתחילה לבכות שארים אותה. עם אנשים אחרים גם המוכרים לה אם במקרה היא עוברת לידיהם ואני שוב עוברת לידה או מסתכלת עליה מיד היא מתחילה לבכות ומושיטה יד שאקח אותה וארים אותה. בלילות היא מתעוררת מספר פעמים ומתעקשת שארים אותה על הידיים אני מניחה שחלק מזה הוא גם חינוך שלי אבל אם אני לא מרימה אותה היא נעלבת ובוכה בכי היסטרי וקולני שהאמת שאני מרגישה שלא נשארת לי ברירה. היא ככה מספר חודשים אחרי שנולדה רק שעכשיו זה יותר ויותר מקשה. האם יש איזה פתרון/תמצית לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שנה

הוספת תגובה

• תינוקת בת שנה - תגובה

רותי בזק
    15/09/2012

גילה שלום
    יש ועוד איך פתרון!!!!
    לפי התיאור שלך הבת שלך סובלת מחרדת נטישה , ולזה יש תמצית מיוחדת, צריך לבדוק איתך אם היא עברה איזו שהי טראומה שגורמת לה לפחד שתעזבו אותה (לעיתים זו יכולה להיות טראומה מגילגולים קודמים) ולזה יש לנו את הסטאר אוף בית לחם, לזה הייתי מוסיפה גם תמציות נגד פחדים, אספין ומימולוס ואולי תמצית שנותנת מעין תחושה של בועת הגנה , וולנאט, חוץ מזה יתכן שהיא צריכה משהו לחיזוק הביטחון - לארץ.
    בקיצור כדאי שתדברי עם מטפל/ת בפרחי באך שיחד איתך תחליטו מהם הדברים הרלוונטיים מכל מה שציינתי , ויכין לך בקבוק בו תמהיל של כל התמציות שביתך צריכה.
    נראה לי פשוט מאוד לטפל , אולי גם את צריכה תמצית בכדי קצת "לשחרר" את ביתך (לעיתים קרובות כשמטפלים בילד קטן , נותנים גם תמצית להורים).
    בכל מקרה , מאחלת לך ולכל בני ביתך שנה נפלאה.
    כל טו.
    רותי בזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו