מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- רטלין ופרחי באךמשה16/05/2013
האם ניתן לשלב פרחי באך תוך כדי נטילת רטלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין לתגובה
משה19/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתגובה - תגובה
רותי בזק19/05/2013עדי יקר
בהחלט כן , לי באופן אישי יש נסיון רב בשילוב טיפול בפרחי באך הן בנוסף לרטלין והן במצבים בהם הצלחנו להחליף את הרטלין בפרחי באך.
חשוב מאוד כשאתה פונה לטיפול להגדיר באופן מדוייק את תחושותיך ואת הסיבות המאוד מדוייקות בגינם אתה לוקח רטלין , וזאת, מכיון שיש תמציות להרגעה ותמציות לחידוד החשיבה וצריך להכין תמהיל שעונה על הצרכים הספציפיים של המטופל,.
מנסיון , זה אחד התחומים שיש בו הרבה הצלחה.
מאחלת לך כל טוב והצלחה.
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטלין ופרחי באך
משה19/05/2013תודה על התשובה
שאלתי כי אמרו לי כמה מטפלים שהפרחי באך לא הולכים ביחד עם רטלין. ז"א לא הסכימו לטפל כל עוד יש נטילת רטלין. וכאן את אומרת שניתן לשלב פרחי באך עם רטלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטלין ופרחי באך - תגובה
רותי בזק19/05/2013עדי
חד משמעית כן.
אין לי מושג למה סרבו לטפל יחד עם רטלין אבל אני עשיתי זאת פעמים רבות ובהצלחה יתרה.
אין שום מניעה לשלב בין רטלין לפרחי באך כמו שאין שום מניעה לשלב בין פרחי באך לתרופות קונבנציונאליות אחרות.
שיהיה הרבה בהצלחה.
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?