רטלין ופרחי באך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטלין ופרחי באך
    משה
    16/05/2013

האם ניתן לשלב פרחי באך תוך כדי נטילת רטלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטלין ופרחי באך

הוספת תגובה

תמונה

• ממתין לתגובה

משה
    19/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ממתין לתגובה - תגובה

רותי בזק
    19/05/2013

עדי יקר
    בהחלט כן , לי באופן אישי יש נסיון רב בשילוב טיפול בפרחי באך הן בנוסף לרטלין והן במצבים בהם הצלחנו להחליף את הרטלין בפרחי באך.
    חשוב מאוד כשאתה פונה לטיפול להגדיר באופן מדוייק את תחושותיך ואת הסיבות המאוד מדוייקות בגינם אתה לוקח רטלין , וזאת, מכיון שיש תמציות להרגעה ותמציות לחידוד החשיבה וצריך להכין תמהיל שעונה על הצרכים הספציפיים של המטופל,.
    מנסיון , זה אחד התחומים שיש בו הרבה הצלחה.
    מאחלת לך כל טוב והצלחה.
    רותי בזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• רטלין ופרחי באך

משה
    19/05/2013

תודה על התשובה
    שאלתי כי אמרו לי כמה מטפלים שהפרחי באך לא הולכים ביחד עם רטלין. ז"א לא הסכימו לטפל כל עוד יש נטילת רטלין. וכאן את אומרת שניתן לשלב פרחי באך עם רטלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• רטלין ופרחי באך - תגובה

רותי בזק
    19/05/2013

עדי
    חד משמעית כן.
    אין לי מושג למה סרבו לטפל יחד עם רטלין אבל אני עשיתי זאת פעמים רבות ובהצלחה יתרה.
    אין שום מניעה לשלב בין רטלין לפרחי באך כמו שאין שום מניעה לשלב בין פרחי באך לתרופות קונבנציונאליות אחרות.
    שיהיה הרבה בהצלחה.
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו