מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקפטי לגבי היעילותרועי31/12/2013
עם יד על הלב מה היעילות של פרחי באך?
איך אני יכול לדעת שזה לא פלצבו? האם יש מחקרים מדעים (לא של חברות פרחי באך כמובן) על היעילות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקפטי לגבי היעילות - תגובה
רותי בזק31/12/2013רועי, בוקר טוב
מי שמכיר אותי יודע שאני לא מאלה שמטיפה להאמין במה שאני מאמינה , ולכן לא אטיף לך ואנסה לשכנע. אני באמת מכבדת אמונתו של כל אחד , ומאמינה שתהליך האמונה מחובר לבחירה האישית של כל אחד.
ובכל זאת , אספר שני סיפורים שאולי ישנו את גישתך.
דבר ראשון, אני מטפלת שנים רבות בפרחי באך ובמהלך השנים טיפלתי גם בכלבים וראיתי איך פרחי הבאך עושים בהםפ פלאים. לא חושבת שאפקט הפלצבו מתקיים אצל בעלי חיים ..... :)
דבר שני , היו לי מספר לא מבוטל של מקרים בהם טיפלתי בילדים ללא ידיעתם , כלומר, פרחי הבאך הוכנסו לשתייה שלהם מבלי שהם ידעו והאפקט היה מדהים ומיידי.
שוב , אמונתו של אדם , כבודו.
מאחלת לכולנו שנת 2014 מופלאה.
אגב, לפני שנים נעשו מספר מחקרים על פרחי באך ונמצאו תוצאות מהיימנות , איפה שהו שמרתי את העיתון שדיווח על המחקר, אין לי מושג כרגע היכן הוא. אנסה לחפש ואם אמצא אתן לך פרטים .
כל טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?