פרחי באך טובים לטינטון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרחי באך טובים לטינטון ?
    ירדנה
    24/05/2014

אני סובלת מטינטון הרבה שנים . מה ניתן לקחת כדי להרגיע ולהוריד את עוצמת הרעש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרחי באך טובים לטינטון ?

הוספת תגובה

• פרחי באך טובים לטינטון ? - תגובה

רותי בזק
    24/05/2014

ירדנה שלום
    פרחי באך מטפלים בעיקר במצבים רגשיים נפשיים המביאים לבעיות פיזיות.
    באופן ישיר לטנטון , אין לי פורמולה שיכולה לעזור
    אבל , לפי הרפואה המשלימה , לכל בעיה פיזית קדמה בעיה רגשית נפשית.
    לכן , סביר להניח שהטנטון נגרם כתוצאה מבעיה רגשית או מצב נפשי בו נתקלת בעבר.
    את צריכה לשאול את עצמך או ע"י מטפל בפרחי באך , האם לטנטון קדם משהו שלא רצית לשמוע? האם היתה סיטואציה לא נעימה לפני תחילת הטנטון? האם יש משהו שזכור לך כטראומטי טרם תחילת הטנטון. ואז , מטפל בפרחי באך יכול להתאים לך פורמולה שתטפל בסיבות שקדמו לטנטון ואם אכן אלה הסיבות , יש סבירות גבוהה שהטנטון יפסק.
    בכל מקרה , אין פורמולה שאני יכולה להמליץ עליה. ממליצה לך לגשת למטפל בפרחי באך שיאבחן לעומק את הבעיה.
    מאחלת לך הרבה בריאות והצלחה
    רותי בזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טינטון ולקוי בשמיעה

ירדנה
    24/05/2014

תודה לך רות בזק על תשובתך המהירה.. את מקשרת את הטינטון עם מצבים רגשיים? אלה לא חסרים לי. כתבת ,"שאולי היו דברים שלא רציתי לשמוע ? " הייתי אחרי השרות הצבאי מלא , אמא לילדים , וכנראה ששמיעתי החלה לרדת , עם השנים נותחתי בגלל מחלת האוטוסקלורוזיס (התגרמות ,הסתיידות )של אחת העצמות השמע
    סטפס.
    הטינטון גבר במשך שנת2013 אחרי החלפת הרבה מכשירי שמיעה תוך פרק זמן קצר מאוד . לאחרונה עברתי נתוח של שתל שבלול .
    בכל זאת אני רוצה לדעת אם מוכר לך מוצר שיקל עלי את הטינטון ? אני לא מקבלת תשובה של חלק מהרופאים האומרים "שאין פתרון לזה " .לא נכון , יש , אבל עולה אלפי שקלים. אשמח לדעת על עוד פתרון
    שבוע טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טינטון ולקוי בשמיעה - תגובה

רותי בזק
    24/05/2014

ירדנה יקרה
    לפי מה שאת מתארת ולפי תחושת הבטן שלי , כניראה שעברת מצב לא קל לפני שהטנטון החל. מנסיון של שני מטופלים שלי שעברו ניתוח שתל שבלול, וגם הם סבלו מטנטון , השתל לא עזר למצב , אצל אחד , אפילו החריף אותו. עד כמה שידוע לי אכן לרופאים אין תשובה ו/או פתרון.
    לא פגשתי אותך , ולכן אני לא בטוחה במה שאני מציעה לך כרגע , אבל להזיק זה לא יכול , אולי להועיל.....
    ראשית , אם יש באפשרותך ללכת למטפל בפרחי באך ולעבור אבחון , זה יהיה הדבר הטוב ביותר. אם לא , נסי לקחת שתי תמציות שאולי יעזרו לך , אפילו במעט : סטאר אוף בית לחם וקרב אפל.
    שוב , ממליצה לך בחום ללכת לאבחון .
    ובכל מקרה , מאחלת לך שתמצאי תשובה ועזרה כי הבנתי ממטופליי שזה ממש קשה לחיות עם מצב שכזה.
    מאחלת לך המון בהצלחה
    רותי בזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו