הכנת מיקס אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנת מיקס אישי
    לירן
    21/05/2010

שלום.אני לא מטפלת אך הוסבר לי מה לעשות כדי לרקוח לעצמי מיקס אישי.מה שעשיתי הוא כדלקמן: לקחתי בקבוק 30CC והוספתי לו מים מינרלים ומכל תמצית שלקחתי (7) שמתי בתוכו 2 טיפות.ערבבתי כמובן וזהו.עכשיו אני אמורה לקחת 4 פעמים ביום 4 טיפות מתחת ללשון.האם כל התהליך הזה נכון? האם עשיתי משהו שאינו נכון.אשמח להדרכה מפורטת באם משהו נעשה לא כשורה מאחר ואני כבר משתמשת במיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנת מיקס אישי

הוספת תגובה

• מיקס אישי

רותי בזק
    22/05/2010

ליאת שלום
    בעיקרון התהליך שביצעת נכון למעט מספר התמציות שהכנסת.
    אני בד"כ לא שמה באותו בקבוק יותר מ- 5 תמציות , אלה במקרים חריגים.
    חוץ מזה , יש תמציות שלא מומלץ לקחת ביחד, במיוחד אם זה בקבוק ראשון.
    יש תמציות שמחייבות לקיחה של 2 בקבוקים לפחות ויש כאלה שעושות את העבודה מהר יחסית ומספיק לקחת מהן בקבוק אחד.
    אם תפרטי את שמות התמציות ששמת , אשמח לאמר לך את דעתי.
    ובכל מקרה , תמציות פרחי באך לא יכולות להזיק כך שאני בטוחה שאפילו והן לא תעשינה את 100% העבודה , הן תשפענה ותעשינה טוב בכל מקרה.
    הרבה בריאות
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ו...שאלה נוספת

ליאת
    26/05/2010

תודה רבה על הפתיחות ועל ההכוונה.לא שמתי את כפית הברנדי אבל אכין בקבוק חדש.האם ניתן להתשמש בבקבוק בו השתמשתי שוב? שאלה נוספת.אני גרה בקנדה כרגע ואני מעוניינת ללמוד לטפל באנשים בפרחי באך.האם יש לכן מושג איך אני יכולה ללמוד זאת אולי דרך האינטרנט או דרך הסקייפ? אני רוצה לקבל תעודה אבל מעוניינת להתמקד אך ורק בפרחי באך ולא ברפואה אלטרנטיבית הרחבה.לדעתי תהיה דרישה גדולה לזה כאן בקנדה ואשמח לתרום את חלקי.תודה רבה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקבוק חדש ולימודים

רותי בזק
    26/05/2010

הי ליאת
    אפשר להשתמש בבקבוק שנית , לשפוך את תוכן הבקבוק הקודם , להעמיד אותו בתוך קערית , ולשפוך לתוכו מים רתוחים, עד שהם עולים על גדות הבקבוק, להכניס גם את המזלף וגם אותו למלא במים החמים ולהשפריץ אותם החוצה, אח"כ , לשפוך את כל המיים ולהתחיל כאילו מהתחלה , למזוג מים מינראלים עד כתף הבקבוק , לשים את התמציות ובסוף ברנדי, ואני גם מברכת את הבקבוק....
    לגבי שאלתך השנייה , אני חושבת שאני יכולה לעזור לך ואולי אפילו ללמד אותך , מכיוון שאני מעבירה קורסים בפרחי באך וכל החומר חוקלד , אפשר לעשות שילוב של העברות דרך המייל וסקייפ . אם את מעוניינת , נתקדם עם זה , אני בטוחה שיש לזה דרישה גם בקנדה , היתה תקופה שטיפלתי במספר אנשים מקנדה ומארה"ב והייתי שולחת להם את הבקבוקים מהארץ.
    תחשבי על זה ונתקדם.
    שיהיה לך הרבה בהצלחה , בכל מקרה
    כל טוב
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה מצויינת

לירן
    27/05/2010

הי רותי,
    ואו, המון המון תודה על ההצעה שלך.אני מנסה למצוא כאן קורס בקנדה לפרחי באך ללא הצלחה.אני מניחה שיהיה לי גם מאוד קשה ללמוד באנגלית.אשמח ללמוד ממך ואשמח אם תתני לי מייל שלך כדי שנוכל לגלגל את הרעיון ולברר את עלות הלימודים.אני מניחה שזה יעבוד כאן ואני מתכננת לעבוד בזה מהבית.לי באופן אישי הרמדי'ס מאוד עזרו ולכן אני מעוניינת לעזר לאחרים.תודה על ההדרכה בהכנת המיקס האישי שלי, ני מייד ניגש להכנה.קניתי ברנדי ואני מקווה שהתמציות יעבדו כמו תמיד (-: שוב תודה רבה, שימחת אותי מאוד בתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

רותי בזק
    27/05/2010

שיהיה בהצלחה עם התמציות .
    ושוב , הרבה בריאות
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לירן
    27/05/2010

תודה רבה ו...לא כתבת לי את המייל שלך או כתובת התקשרות אחרת כדי שנוכל להמשיך לגלגל ולסכם את נושא הלימודים וההדרכה מכיוון שאני מאוד מעוניינת בכך.מחכה לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

רותי בזק
    27/05/2010

הי ליאת
    פרטיי נמצאים באינפורמציה של מנהלי הפורום
    אשמח להיות איתך בקשר
    כל טוב והרבה בריאות
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקס אישי

סאטורי טלי וייס
    22/05/2010

הי ליאת
    מומלץ בד"כ להוסיף 2 טפטפות ברנדי לבקבוק הטיפולי לשימור טוב יותר של התמצית.  

מלבד זאת מסכימה לגמרי עם תשובתה של רותי
    בהצלחה עם התמציות ואת מוזמנת כמובן לשתף בפורום על הרכב התמציות שאת לוקחת ועל המשך התהליך.
    סאטורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו