פרחי באך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרחי באך?
    תוםתום
    23/07/2010

קראתי מאמר שאומר שפחרי באך עובדים כמו תרופת דמה - שעובדת בגלל שאתה מאמין שלקחת משהו אבל בעצם לא לקחת כלום.

האם כאן הדבר שונה? האם יש מחקרים שמראים שבאמת מתבצע שינוי כלשהו בגלל הפרח? תודה.

האם יש פה אנשים שיכולים להגיד לי האם זה עזר להם ובמה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרחי באך?

הוספת תגובה

• השפעה של פרחי באך

רותי בזק
    24/07/2010

תומתום יקר
    מנסיוני הרב (ויש לי כזה ,בשנים הרבות בהם אני מטפלת בפרחי באך) , לפרחי באך השפעה רבה.
    ראשית , קרה , ולא פעם , שטיפלתי באנשים ללא ידיעתם או ללא שידעו על מה הטיפול (כשנעשה אבחון ואני החלטתי במה לטפל וביקשתי מהמטופל לתת אמונו בי ולקחת תמצית מבלי לדעת על מה ולמה , ורק לאחר מעשה הסברתי במה טיפלתי).
    דוגמא אחרת לטיפול ללא ידיעתו של המטופל יכולה להיות טיפול בילדים (נגד פחדים או מעברים או תקופות קשות שעברו אחרי מוות של אדם קרוב ועוד עשרות דוגמאות), בהם ניתנו להם פרחי באך ללא ידיעתם - והרי זה פלא , חל בהם שינוי גדול לטובה.
    דוגמא נוספת שמוכיחה שפרחי באך משפיעים באמת היא שפעמים רבות טיפלתי גם בבעלי חיים ובמיוחד בכלבים , וגם בהם חל שינוי התנהגותי.
    אין לי מושג אם נעשו מחקרים בנושא , אבל מתוך הנסיון המאוד עשיר שלי , אני משוכנעת.
    בכל מקרה , אני לא מנסה לשכנע אף אחד וכל אדם באמונתו יחיה.....
    שרק נרגיש כולנו טוב ונהיה בריאים
    כל טוב
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו