פרחי באך לילד בגיל 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרחי באך לילד בגיל 7
    קרן
    29/07/2010

שלום רב, אקדים ברקע: שאני גרושה כשנה וחצי , ולבני היחיד, שימלאו לו בקרוב 7 שנים החלה תופעת דלילות בשיער מעין התקרחות בקודקוד הראש, אציין כי הוא עצבני וחסר סבלנות,(את כתה א' סיים השנה עם הרבה חוסר סבלנות שהפגין בשיעורים היה לו קשה לקבל הערות מהמורה, לקבל סירוב שלא הוא נבחר..הפסד במשחק כדורגל היה הופך אותו לסוער ורוטן..וקושי עם מעברים..בין הפסקה לשיעור/משחק וכו'.. קשה לו להשלים עם הפסד בזמן משחק עם חברים-אציין כי תמיד נאמר לי לצד תופעות התנהגותו כי הוא ילד מבריק מבחינה לימודית, ומאוד נבון בתפיסותיו המחשבתיות..אך בוחר להתנהג כך..), ואחרונה אף גיליתי סימפטומים של חרדת נטישה...אני מאוד מודאגת, (מעבר לבדיקה פיזיולוגית שבתהליך כרגע שייתכן שיש חוסר בברזל), הייתי שמחה לדעת אילו מהתמציות יכולות לאזן מבחינה רגשית את הילד ולתת לו בטחון ורוגע. תודה רבה על תשומת הלב והתשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרחי באך לילד בגיל 7

הוספת תגובה

• פרחי באך לילד בגיל 7

סאטורי טלי וייס
    31/07/2010

קרן יקרה
    הרקע שנתת הוא בהחלט משמעותי ויכול לתת כיוון ראשוני לבחירת תמציות.
    אני מבינה את דאגתך כאמא והרצו לתת לבנך בטחון ורוגע אך חשוב לי לומר כי את הרכב התמצית כדאי לעשות רק לאחר פגישה עם בנך על מנת לשמוע איך הוא חווה את התקופה הזו, את הגירושים, את חוסר הסבלנות בבי"ס, את תהליך הידללות השיער וכו' ... כיוון שהרגשות שעולים בו הם הבסיס הנכון לתמצית ומהסתכלות מהצד קשה לדעת מה בדיוק הוא מרגיש.  

בכל זאת אני יכולה לומר שמדברייך עולות התמציות הבאות:
    walnut - תמצית לשינויים ומעברים ולרגישות רבה
    impatiens - תמצית לחוסר סבלנות ועצבנות
    larch - לחוסר בטחון
    מעבר לכך יכולות להיות עוד הרבה אפשרויות כמו תמצית לפחדים, לצורך בתשומת לב, לכעסים...
    ממליצה בחום לפנות יחד עם ילדך למטפל/ת בפרחי באך ולקבל תמצית שמתאימה לו, ואולי במקביל גם עבורך על מנת לתמוך גם בך בתקופה זו.

בהצלחה
    סאטורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו