התקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    רמונה
    06/02/2011

היי, בת 28, עובדת ולמדת, לפני חצי שנה בשעות הערב הרגשתי סוג של קושי לנשום, הזעתי, היתה לי תחושה שיד שמאל רדומה, היו לי רעידות ברגליים וצמרמורות. חיכיתי ולאחר עשרים דקות זה עבר. למחרת הלכתי לרופא והוא שלח אותי לעשות בדיקות דם, לחץ דם, בדיקות מאמץ, צילום חזה ואקג. הבדיקות היו תקינות לגמרי והרופא אמר כי כנראה מדובר בהתקף חרדה והמליץ לי לקחת רסקיו רמדי. התחלתי לקחת אבל התקפי החרדה לא הפסיקו ומאז חזרו שוב ושוב, לפעמים גם הרבה יותר חמורים. הגעתי גם למיון, המליצו לי על עוד תרופה אבל אני מעדיפה לא לקחת תרופות פסיכיאטריות. אפשר לטפל בפרחי באך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

תמונה

• התקפי חרדה - תגובה

רותי בזק
    07/02/2011

רמונה יקרה
    כן , יש הרבה אפשרויות טיפול באמצעות פרחי באך בתופעות שתארת.
    אבל , מטפל בפרחי באך חייב לעשות לך תשאול מדוייק ורק לאחריו לקבוע בדיוק את הפורמולה המתאימה לך , שכמובן מורכבת ממספר תמציות.
    רסקיו רמדי היא תמצית מצויינת , אבל היא תמצית רחבת טווח ולא עונה תמיד למצב של התקפי חרדה מסוג מסויים כזה ו/או אחר.
    אני בטוחה שאפשר לעזור לך ולכן אני ממליצה מאוד שתפני למטפל / מטפלת בפרחי באך שנמצא בקרבת מקום מגורייך וביחד תמצאו את הפתרון.
    אין סיבה לסבול.
    מאחלת לך הרבה בריאות והצלחה
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו