מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- התקפי חרדהרמונה06/02/2011
היי, בת 28, עובדת ולמדת, לפני חצי שנה בשעות הערב הרגשתי סוג של קושי לנשום, הזעתי, היתה לי תחושה שיד שמאל רדומה, היו לי רעידות ברגליים וצמרמורות. חיכיתי ולאחר עשרים דקות זה עבר. למחרת הלכתי לרופא והוא שלח אותי לעשות בדיקות דם, לחץ דם, בדיקות מאמץ, צילום חזה ואקג. הבדיקות היו תקינות לגמרי והרופא אמר כי כנראה מדובר בהתקף חרדה והמליץ לי לקחת רסקיו רמדי. התחלתי לקחת אבל התקפי החרדה לא הפסיקו ומאז חזרו שוב ושוב, לפעמים גם הרבה יותר חמורים. הגעתי גם למיון, המליצו לי על עוד תרופה אבל אני מעדיפה לא לקחת תרופות פסיכיאטריות. אפשר לטפל בפרחי באך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה - תגובה
רותי בזק07/02/2011רמונה יקרה
כן , יש הרבה אפשרויות טיפול באמצעות פרחי באך בתופעות שתארת.
אבל , מטפל בפרחי באך חייב לעשות לך תשאול מדוייק ורק לאחריו לקבוע בדיוק את הפורמולה המתאימה לך , שכמובן מורכבת ממספר תמציות.
רסקיו רמדי היא תמצית מצויינת , אבל היא תמצית רחבת טווח ולא עונה תמיד למצב של התקפי חרדה מסוג מסויים כזה ו/או אחר.
אני בטוחה שאפשר לעזור לך ולכן אני ממליצה מאוד שתפני למטפל / מטפלת בפרחי באך שנמצא בקרבת מקום מגורייך וביחד תמצאו את הפתרון.
אין סיבה לסבול.
מאחלת לך הרבה בריאות והצלחה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?