שלום לך אשמח לתשובה בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
    כפיר
    26/05/2023

אני סובל כבר חמש שנים מהדלקת סאקרואילאיטיס מטופל במכון רומטולוגיה בבית חולים היא הולכת ומחמירה לי והיא שולטת בכאבים חמורים כל צד ימין וגם בכל הצילומים רואים שזה הדלקת הזאת אני לפני התאונה הייתי כמו פנתר ומאז התאונה אני בקושי יכול לתפקד וללכת חיי על כדורים והייתי מאושפז בבית חולים ואני במעקב מכון כאב ובהמון טיפולים לא מצליח לישון בלילה לא יכול לשבת כמעט על כיסא רגיל רק כורסא אורטופטי וזה מאז שעשיתי תאונת דרכים האם יש לזה קשר ואם זה יכול לייוצר מהתאונת דרכים אשמח לתשובה תודה מכל הלב ואם זה יכול להיגרם מתאונת דרכים אשמח לרופא שיכול לתת לי המלצה ואשמח לבוא להיבדק אצל אותו רופא תודה לך ומחכה לתשובה בהקדם ,..............,...........................,.....................................................................................................................................................................................................................................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• מחפש עזרה לפתרון הבעיה או סימוכין לתביעה?

לודמילה
    28/05/2023

אם אתה מחפש סימוכין, אז גש לחוות דעת אצל ראומטולוג בכיר.
    אם עזרה לפתרון, אז הטריגר להתפרצות המחלה, אינו חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו