תביעת ביטוח סיעודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעת ביטוח סיעודי
    א'
    09/11/2009

בבקשה צריכה ייעוץ:
    בקשה לביטוח סיעודי בעקבות מחלה קשה במעיים של קרובתי נדחתה
    לאחר שהביטוח הוכיח שהמבוטחת פנתה לפני שנים עם בעיה של כאבי בטן ולא ערכה בדיקה חודרנית למרות שהופנתה אליה. בתצהיר לא ציינה קרובתי בעיה כלשהי...
    האמת היא שקרובתי המבוטחת לא חשבה או יודעה שמדובר במחלה קשה, ולא עשתה את הבדיקה.
    יש לי קצת בעיה עם התנהלות חברת/ות הביטוח. מצד אחד היא מתנערת מלשלם פיצויי סיעוד (הקרובה במצב קשה מאוד ונזקקת לסיעוד של איש מקצוע), ומצד שני כל כספי הביטוח שולמו עד היום, ולא היו לחברת הביטוח שום בעיה, כמובן, כשהכסף הועבר אליהם מדי חודש במשך השנים...
    מן ההגינות (הם מכירים בכלל את המילה הזו?) במקרה הנ"ל חברת הביטוח צריכה להחזיר את הכסף ששולם לה, שכן אם היא מתנערת ממטרתה וזה לבטח את לקוחותיה. היא ומתנהלת בחשדנות כלפיהם ולא מאמינה לקרובתי שסבלה כמו כל אדם מכאבי בטן, אם זו תפיסתה מראש את לקוחותיה כשקרנים ורמאים, הרי שמחובת חברת הביטוח היה לדרוש בדיקה רפואית של החולה, או מכתב מרופא המשפחה...לפני כל חתימה בין מבוטח לחברת ביטוח.
    אני למשל, אדם בריא, אך היסטרית מאוד לבריאותי, והיום אני יודעת שאם אני עושה עכשיו ביטוח רפואי, אני יודעת בוודאות, לפי המקרה הנ"ל, שחברת הביטוח תתנער ממני בעתיד במקרה של מחלה, מכיוון שהיא תמציא אצל הרופאים הוכחות שהתלוננתי על המיחוש הזה והזה...
    זה חוקי, כל העניין הזה? זה נשמע לי כמו סחיטת כסף מאנשים תמימים שלא יודעים מה מחכה להם מול חברות הביטוח...וחושבים שלמישהו שם באמת אכפת מהם...
    גם הערעור נדחה. האם אין לי ברירה אלא לקבל את גזר הדין שאנחנו מטומטמים שהאמנו שלחברת הביטוח חשוב לשמור על האינטרס של לקוחותיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תביעת ביטוח סיעודי

הוספת תגובה

• תביעה בטוח סיעודי

אורלי יונאי
    10/11/2009

שלום רב,
    כדאי לפנות לחברת הבטוח ולבקש את החומר הרפואי שבגינו חברת הבטוח מסרבת לשלם.
    ולהתייעץ לאחר מכן עם סוכן הבטוח שלה ו/או גורם מקצועי אחר.
    בכבוד רב,
    אורלי יונאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו