מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלל ביטוח סיעודיוסי16/08/2009
אבי הגיש תביעת ביטוח סיעוד לכלל בריאות הביטוח דחה את התביעה מאחר "ומקרה הביטוח ארע לאחר המעבר מביטוח מכבי מגן לכלל בריאות (אבי קיבל 18 שעות מביטוח לאומי) שאלה 1 שלי מתייחסת לתקנה המגבילה שימוש בסייג של מצב רפואי של חצי שנה למבוטחים בגיל 65 ומעלה. שאלה 2 האים הביטוח הנ"ל מתייחס לתאריך הגשת התביעה או לתאריך המקרה . הביטוח הנ"ל קבוצתי וכל המבוטחים עברו ממכבי מגן לכלל בריאות ללא בדיקות רפואיות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן16/08/2009שאלה טובה
קשה לי לענות לך מבלי לדעת את כל הפרטים
אני מציע שתתאם פגישה במשרדי אבחן את המקרה
הפגישה אינה כרוכה בתשלום
מספר הטלפון במשרדי הוא 7517274
תוכל לשוחח עם מזכירתי שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת סיעודי ממלכתיחיים18/02/2009
אבי מקבל סכום של 4000 ש"ח בחודש מביטוח פרטי סיעודי למשך 5 שנים. שאלתי הינה האם הינו זכאי במקביל לביטוח זה או לאחר סיומו לקצבה סיעודית מהמדינה או קופת חולים (כללית ללא מורחב) ? ואם כן איך הוא פונה לקבלו. תודה ! חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי
ד''ר אודי פרישמן19/02/2009יהיה עליו לפנות למוסד לביטוח לאומי ולבקש לקבל סיעוד במסגרת חוק הסיעוד
לחילופין לפנות לקופת החולים ולבחון אם הוא זכאי לסיעוד במסגרת היותו חולה סיעוד מורכב (אם אכן הוא יענה על ההגדרה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במקרה של דחיית תביעהאיתן זך11/02/2009
שלום, מדובר בתביעה כספית בגין אישפוז במהלך חופשה בחו"ל שנדחתה, בטענת "החמרת מצב קיים". איך ומי להבנתך יכול לסייע לי להתמודד עם מקרה /טענה זו? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית תביעה
ד''ר אודי פרישמן11/02/2009שלום
תעביר לי את מכתב הדחיה וחומר רפואי בפקס 03-7518574 או במייל [email protected]
ואני אנחה אותך איך להתקדם
בברכה
ד"ר א פרישמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)