בדיקת ראיה אצל אופטומטריסט לרישיון נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ראיה אצל אופטומטריסט לרישיון נהיגה
    רוני
    01/10/2021

שלום ותודה רבה מראש, אני הגעתי לגיל שמשרד התחבורה מחייב בדיקת ראיה כדי לחדש את רישיון הנהיגה. זו פעם ראשונה שעשיתי את הבדיקה הזאת בחנות אופטיקנה. אתה בוודאי מכיר את המכשיר האופטי הבנתי שהבדיקה שמסתכלים כמו במשקפת מדמה 6 מטר והיא בודקת חדות ראיה, שדה ראיה ושלילת ראיה כפולה מה שהבנתי. הייתי צריכה לזהות כמה עיגולים ולהקריא מלוח מספרים ולאחר מכן לזהות הבהוב מאיזה צד. אחרי שיצאתי משום מה הרגשתי שהראיה שלי השתבשה ואני מרגיש שלא רואה טוב. אם לנייד הייתי רואה רגיל פתאם נהיה לי מטושטש. השאלה שלי בכנות מלאה, יש איזה סיכון במכשיר הזה? מישהו התלונן שגרם לו לאיזה תופעת לוואי? אני לא מדמיינת וזה מה שקרה לי. בבקשה אודה לך מה דעתך בנושא. המון תודה מראש, רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך עוד שאלה אחת ברשותך בבקשה

רוני
    03/10/2021

תודה דר, עוד שאלה בבקשה, הסתכלתי במכשיר עם משקפיים מס. 1.5 שמשמש לי לקריאה בלבד. אין לי משקפיים למרחק ! עד היום בנהיגה לא הרכבתי משקפיים אולי גרמתי לעצמי נזק שהבדיקה היתה עם משקפיים וצריך ללא משקפים או שלדעתך אין קשר, אנא תשובתך המדוייקת שאדע מה לעשות. תודההה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ראיה לרישיון נהיגה ללא השפעה לעיניים או ראייה

אלון ברונדווין
    03/10/2021

למכשיר לבדיקת ראיה לנהגים אין כלל השפעה על העיניים או על הראיה !
    הבדיקה מדמה מסך בדיקה במרחק המדידה הסטנדרטי על מנת לעבור את הבדיקה יש צורך בראיה בחדות 6/12 לפחות ולכן יתכן ויש לך ליקוי ראיה המצריך שימוש במשקפי מרחק לנהיגה ולא שימוש במשקפי קריאה לנהיגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו