מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריונות כימיים חוזרים אחרי לידהשיר20/07/2025
זקוקה לחכמת ההמונים!
אני בת 40, נמצאת בטיפול פוריות מנובמבר 2021 עקב בעיית זרע אצל בעלי. הוא מעשן סמים וככל הנראה בגלל זה בבדיקות זרע שלו יצא שאין כמעט זרעונים, צורתם לא תקינה וגם אין תנועתיות. לאחר תקופה של טיפולים שכשלו, הוא לקח כמה חודשים ויטמין DHEA ואז ביצענו שאיבה של ביציות והפרייה ויצאו לנו 8 עוברים באיכות טובה שהוקפאו.
סבב ראשון הוחזרו 2 עוברים יום 5-בהחזרה הזו לא היה הריון, סבב שני שוב הוחזרו 2 עוברים יום 5 ואחד נקלט והתפתח ללידה תקינה והיום יש לי תינוק בריא בן שנה ב"ה.
לאחר כחצי שנה מלידה הוחזרו שני עוברים יום 3, נקלט אחד, לא התפתח ולכן עברתי הפלה בגרידה בשבוע 9. אחרי זה הוחזרו שוב 2 עוברים והיה הריון כימי. אחרי כל אלה עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית: רחם בגודל תקין, תעלת צוואר ארוכה ותקינה, איסטמוס תקין, בחלל הרחם חלל הרחם תקין עם מבנה דו קרני ומחיתה 20-30 אחוז מהחלל. פתחי חצוצרות נצפו דו צדדית.
ביום ראשון האחרון החזרה של עובר אחד יום 5 עם תמיכה של קרינון ודופסטון (כמו בכל הסבבים הקודמים ואוביטרייל לפני ההחזרה), כמו כן קיבלתי מזרק אחד של דקפפטיל כמה ימים אחרי החזרה.
מיד אחרי ההחזרה התחלתי לעשות בדיקות ביתיות. כמובן שתחילה יצא חיובי בגלל אוביטרייל, לאחר מכן פס אחד ואז ביום רביעי תוצאה חיובית בבדיקה ביתית, פס די ברור. למחרת הפס היה כבר חלש יותר ואחרי עוד יום נעלם לגמרי.
אז אני מבינה שזה שוב כימי.
נשאר לי עובר אחד מוקפא בן 5 ימים ואני באמת לא יודעת מה לעשות כדי שזה יצליח.
בכלל הסבבים קיבלתי אותה תמיכה כמעט, אבל בסבב הראשון שלא הצליח כלל וגם בסבב שכן הסתיים בלידה לא היה דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש לברר את משמעותה של המחיצה מאפייניה והאפשרות שהיא נוצרה דה נובו בעקבות ההפלה שעברת,יש לשקול התערבות ניתוחית באמצעות היסטרוסקופיה ניתוחית להסרתה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/07/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)