מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליף טבעי לכדורי שינהמלכה29/06/2011
יש לי בן בגיל 15 שמקטנותו נרדם מאוחר מאוד. הנוירולוג אמר לי שכנראה חסר לו הורמון מילטונין. בשנה האחרונה המצב החמיר בלילה נרדם ב12 ולא קם בבוקר לבי"ס (הוא טוען שהוא רוצה לקום אבל מאוד עייף (זה לא בגלל שהוא לא אוהב ללכת לבי"ס). בני מפספס הרבה ימי לימוד ואנחנו ההורים לא יודעים מה לעשות?! אני לא רוצה לתת לו כדורים כימיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף טבעי לכדורי שינה - תגובה
אהוד סברדליק29/06/2011מומלץ קודם לכל להוריד מהתזונה מוצרים מעוררים כגון סוכרים פשוטים ובעיקר שוקולד ומוצרים שיש בהם קפאין. משעת אחה"צ לתת פחמימות מלאות כגון לחם מקמח מלא ,פסטה מלאה עם מרכיב חלבוני כגון חומוס טחינה ואפילו מעט פסטרמה. בשר הודו וחלב עשירים בחומצת אמינו בשם ל-טריפטופן שעוזרת לשינה.
מעבר אני ממליץ שתביאי את בנך לאיש מקצוע לאבחנות נוספות וטיפול מעמיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף טבעי לכדורי שינה - תגובה
עירית פרידמן30/06/2011שלום מלכה
האם הוא טופל במלטונין והשערת הרופא אומתה או נשללה?
מלטונין הוא חומר המיוצר בגוף וחוסר בו יכול להוביל לבעיות שינה.
מעבר לזה-אני ממליצה על טיפול הומאופתי. זהו טיפול טבעי לחלוטין המעורר את כוחות הגוף הטבעיים לפעולה.
תרופה הומאופתית נכונה יכולה להביא לתוצאות מיידיות. כשהתוצאות מושגות אין צורך להמשיך וליטול אותה עוד.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מלכה30/06/2011השערת הנוירולוג לא אומתה ואל נשללה. לא ערכתי איבון או בדיקה לכך. אם יש אשמח לשמוע.
בעבר נתתי להומיאופתיה קלאסית הרבה נסיונות כדי להצליח להביא לשינוי אצל ילד זה ואצל שני ילדים נוספים, מאחר שלשלשתם יש בעיות קשה וריכוז והיפראקטיביות. ניסיתי הומיאופתיה לאורך 10 שנים והחלפתי כ-5 הומיאופתים . היתה לי סבלנות ארוכה מאוד אבל הרמדיות והמינונים שקבעו לא עזרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
עירית פרידמן30/06/2011השאלה היתה-האם נתת מלטונין וזה לא עזר, מה ששולל את האבחנה הזאת או שבכלל לא נתת ואז בהחלט שווה לנסות. אין לזה בדיקה אלא ניסיון פשוט לקחת מלטונין כמה ימים ולראות אם יש תגובה.
לגבי הומאופתיה-מצער לשמוע על הניסיון הרע שלך בתחום. הומאופתיה קלאסית היא רחבה ואינסופית. כל הזמן אנחנו לומדים על רמדיס חדשות ולפעמים מקרים שלא הגיבו בעבר מגיבים עם הכניסה של עוד רמדיס. אז אם אין משהו אחר ש"עובד" עדין שווה להיות סבלניים בתחום הזה.....
בהצלחה
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)