כדור נגד מתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור נגד מתח
    נתן
    30/06/2011

שלום, יש לי רעד בשרירים של הגוף כאשר הם בתזוזה. לאחר בדיקות דם ובדיקות אחרות נמצא שהכל תקין והנויורולוג אמר שכנראה אני מתוח ונתן לי כדור נגד מתח.
    קיבלתי כדור במינון יחסית קטן (10mg) אני יכול להגיד את שמו אני לא יודע אם זה מותר פה בפורום.
    הכדור אמור לייצב תאים במוח משהו כזה ולהרגיע את הגוף. צריך לקחת אותו שישה חודשים ואז להפסיק והמצב אמור להשתפר עד החלמה מלאה.

רציתי לשאול, האם אתם מכירים את התופעה והאם אפשר לפתור אותה ברפואה משלימה? אתם נגד כדורים באופן כללי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור נגד מתח

הוספת תגובה

• כדור נגד מתח - תגובה

אהוד סברדליק
    30/06/2011

שלום נתן
    מצב של רעד ידוע ברפואה ויש לו סיבות רבות החל מבעיה פיזית ועד קושי נפשי פסיכולוגי. כדורים פסיכיאטריים מסייעים מאוד לבעיה זו ובמקרים אקוטיים שמפריעים מאוד לאיכות החיים הם מומלצים ביותר. כדורים מצמחים או כדורים הומאופטיים ופרחי באך יכולים גם הם לטפל בבעיה זו ולפתור בעיות נוספות שקשורות לשורש הבעיה שאותה המטפל יאבחן לפי הכלים והכישורים שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור נגד מתח - תגובה

עירית פרידמן
    30/06/2011

שלום נתן
    למיטב ניסיוני, כדורים פסיכיאטריים לא מרפאים בעיות למצב של "החלמה מהירה" אלא מקילים לתקופות. ולכן ייתכן שהבעיות ישובו לתקוף במצבים לחוצים בעתיד.
    אני לא נגד כדורים כלשהם כאשר אין ברירה. במצבי "יש ברירה" אני בעד לנסות ריפוי באמצעים פחות כימיים.
    הומאופתיה היא הריפוי שהוא הכי נטול השפעות כימיות ולכן כשמושג ריפוי הוא נשמר.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעידות

דיאנה
    03/07/2011

דובר לאחרונה על הקינמון שבין יתר סגולותיו הוא מסייע להפחתת רעד ( במינון של.2 כפיות ליום).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעד בגוף רעד בידיים

בלהה עזרא
    21/07/2011

תופעת רעד בגוף בידיים יכולה להיות מחוסר בויטמין B12 אם עשיתה בדיקות והערך של ויטמין B+12 תקין ניתן לבדוק פרמטרים אחרים. מומלץ על טיפול רפלקסולוגי אשר גורם ולהתרגעות גם בפיזי וגם במנטלי. בריאות ושמחה בלהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו