מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה תכשירי ויטמיןD טיפות לא מכיליםשאלה05/07/2011
גליצרין וסורביטול?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה תכשירי ויטמיןD טיפות לא מכילים - תגובה
אבנר חי05/07/2011ערב טוב
אחד מן התכשירים הטובים ביותר לויטמין D ולא מכילים גליצרין וסורביטול הוא השמש
טיול של כרבע שעה כל יום בשמש מייצרים ויטמין D מספיק לצרכי הגוף.
אבנר חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני מקבל שמש ועובדה שחסר
שאלה06/07/2011השמש לא עושה את העבודה טוב..
כנראה זה רק בשעות מסויימות. ותנוחה מסויימת. אולי בשכיבה צריך..
אתה לא לוקח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני מקבל שמש ועובדה שחסר - תגובה
אהוד סברדליק06/07/2011אם תהיה בשמש כחצי שעה בין 10 ל10:30 או בין 2:30 ל 3 וזאת ללא קרם הגנה תקבל כמות רצויה של ויטמין די רצוי שלוש פעמים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי בכל זאת , אמרו לי לקחת תוסף..
שאלה06/07/2011הכי קל ובטוח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב ב 14:30 השמש מסוכנת
שאלה06/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי בכל זאת , אמרו לי לקחת תוסף.. - תגובה
אהוד סברדליק07/07/2011אני מקוה שאתה לא עושה תמיד מה שאומרים לך, הבחירה היא תמיד שלך ואני ממליץ לך להגיד שבחרת לקחת כדור זה בא ממקום של בחירה.
להישאר בשמש חצי שעה שלוש פעמים בשבוע אינו מסוכן. אני ממליץ לך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה , כלומר לא להגזים בחשיפה לשמש אבל גם לא להמנע מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אפשר להגיד שאתם לא לוקחים בכלל
שאלה07/07/2011?
רק שמש ?
יש כדורים משמן דגים
ויש טיפות שהכל עם חומרים.
הטיפות הכי נוח. אבל בעיקרון מה כבר יכול להיות מזיק בטיפה בגודל מילימטר ? במקום להחשף לשמש ..
טיפה כזאת קטנה יכולה להזיק יותר מסיגריה שאנשים מעשנים כל יום ? או יותר מכוס קפה ? או יותר מאיזה חומוס מתועש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)