מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשקשיםאנה09/01/2008
שלום רב !
רציתי לשאול מה אפשר לעשות עם קשקשים ?
הקרקפת שלי ממש יבשה ואני כבר לא יודעת מה לעשות. ניסיתי סוגים שונים של שמפו ושום דבר לא עוזר, חלקם אפילו החמירו את המצב.
לפני חצי שנה עברנו לארה"ב והמצב עכשיו בלתי נסבל. לפני כחודש הפסקתי להניק ואני לא יודעת אם יש קשר אבל המצב אף החמיר. גם בפנים הופיעו לי חצ'קונים שבחיים לא היו ( גם לא בגיל ההתבגרות וגם לא בהריון, תמיד היה לי עור חלק לגמרי ) .
כל הצעה תתקבל בשמחה
הצילו
תודה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
יפה שמעוני09/01/2008אנה שלום רב,
מאחר ואת לא בארץ אמליץ לך לקחת השלמת ויטמינים ומינרלים, תזונה עשירת ירקות, דגנים מלאים, פירות שתית מים ותה צמחים.
צריך לעשות איזון כללי וניקוי רעלים ולבדוק אם אין לך קנדידה (פטריה במעיים).
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)