שינויים מדאיגים השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים מדאיגים השיער
    רוני
    12/01/2008

אני בת 31, השיער שלי תמיד היה בריא ומלא, והצבע הטבעי שלו שטני-בלונדיני. בחודשים האחרונים השערות (בראש) הופכות להיות כהות ועבות ויש מין גושים כאלה לאורך השערה..בנוסף לזה יש לי גם נשירה מזה שנתיים בערך. השיער באופן כללי נהיה די שומני וחסר גמישות. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים מדאיגים השיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

נדב אבני
    13/01/2008

היי,

שמי נדב, במשך יותר משנה אני לוקח ויטמנים ותוספי תזונה מסדרת BALANCE. אני לוקח משהו לאיזון הטבעי של הגוף, אבל באתר האינטרט שלהם www.balanceherbs.co.il יש להם מוצרים שאמורים לעזור לבעיה שלך. המוצרים שלהם בנויים על תמציות צמחים מרוכזות כמו כורכום וכו'... אני מרגיש נהדר.

מקווה שעזרתי
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :) אבל אפשר לקבל תגובה ממומחה?

רוני
    13/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

עירית פרידמן
    14/01/2008

שלום רוני
    השיער אומר לנו הרבה פעמים שמשהוא פנימי יותר יצא מאיזון.
    לכן, שינויים קוסמטיים כמו החלפת שמפו לא עוזרים במצב הזה.
    יש צורך להבין את המצב הפנימי שלך לאחרונה ובעיקר בשנתיים האחרונות ולהתאים לו טיפול נכון.
    בהומאופתיה זוהי רמדי-חומר טבעי מדולל שמותאם לך בצורה מדויקת.
    טיפול כזה יכול להשיב את הברק לשיער ולנפש.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו