רגישות יתר לקולות ספציפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר לקולות ספציפיים
    תמיר
    29/08/2011

שלום רב

אני בן 40 -סובל כבר מעל 20 שנה מבעיה של רגישות בעיקר לחיכוכי שיניים של אנשים זרים וקרובים אלי (אחרי שהם אוכלים או סתם עושים זאת מעצבים ..) ולנביחות כלבים מסויימות..
    זה גורם לי לעצבים בצורה קיצונית, כעס וסבל בגלל זה..

הרגישות לחיכוכי שיניים גורמת לי להימנע להיות במקומות שאני יכול להיחשף לכך כמו קולנוע,תיאטרון ,הרצאות

עד היום לא טיפלתי משום מה בתופעה זאת וסבלתי בשקט והתביישתי לערב מישהו ומאוד חשוב לי לפתור את זה כי זה פוגע לי באיכות החיים!

מהם הסיבות האפשריות לכך?
    האם אפשר לטפל בכך ?
    אם כן- איך אפשר לטפל בכך ?האם יש שיטות של רפואה משלימה(טבעיות) לטיפול?

תודה רבה
    אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות יתר לקולות ספציפיים - תגובה

עירית פרידמן
    30/08/2011

שלום אמיר
    הרגישות שאתה מתאר היא סימפטום וכמו כל סימפטום יש להבין אותו במערך הכללי שנקרא "אמיר".
    בראיון ההומאופתי עם המטופל אנחנו בוחנים את התמונה הכללית ומנסים להבין איך הסימפטום "משרת" אותה. לכל אדם יש מנגנונים שונים ולכן הטיפול הוא אינדיבידואלי.
    אין לי ספק שטיפול הומאופתי יוכל לתת מענה לבעיה שלך ויפתור אותה.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעירית

תמיר
    30/08/2011

היי עירית

תודה על תגובתך ..

האם טיפלת בהצלחה בבעיה דומה לשלי באמצעות שיטת ההומופטיה ??
    האם מנסיונך וידיעתך זאת השיטה האפקטיבית ביותר שיכולה לעזור לי מבין שיטות הרפואה המשלימה ?

תודה
    אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעירית - תגובה

עירית פרידמן
    30/08/2011

הי אמיר
    הבעיה שלך היא לא מסוג הדברים שרואים כמותם באופן שיגרתי, לכן אי אפשר לומר שראיתי כמותה. אני יכולה לומר בביטחון שראיתי בעיות יוצאות דופן אחרות.
    יש בידי הבנה אנושית שיכולה להסביר ולמצוא תרופה לכל מיני בעיות שונות שלרפואה אין עבורם הסבר מניח את הדעת.
    אני מומחית בעיקר בתחום ההומאופתיה ודי בטוחה שתוכל למצוא שם פיתרון.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו