מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרבותאמא מודאגת04/09/2011
שלום,אני סובלת מצרבות מה 3שנים.אני נזהרת מאד באוכל .לא מטוגן לא מתובל לא קפה ולא שוקולד.ונעזרתי בתרופה לוסק.היתה הקלה.אבל בחודש האחרון אני נשרפת מצרבות כל היום ושום דבר לא עוזר.אני מיואשת ונשרפת כולי מה אוכל עוד לעזור.מחכה נואשות לעזרתכם.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבות - תגובה
עירית פרידמן04/09/2011יש הרבה אפשרויות בתחום הרפואה המשלימה וטוב את עושה שאת בוחנת ערוצי טיפול נוספים.
כהומאופתית אני יכולה להמליץ לך על התחום הזה.
כדאי לך לקרוא קצת על דרך הריפוי ההומאופתית. אפשר באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות - תגובה
אהוד סברדליק05/09/2011כטיפול סימפטומטי תאכלי 5-6 שקדים לא קלויים שהם ללא קליפה 3-4 פעמים ביום או תלעסי כדורי פפאיה (נמצאים בחנויות טבע) 3 פעמים ביום , מעבר לכך יש לטפל בשורש הבעיה ולהבין אם הצרבת התחזקה אצלך על רקע נפשי או שפשוט הלוסק כבר לא משפיע במינון שאת לוקחת כיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות המשך
אמא מודאגת11/09/2011תודה על תשובתך המהירה.אם הבנתי נכון יש קשר ביו לחץ נפשי להתגברות הצרבת.באמת בתקופה זו אני בלחץ גדול מכל מיני סיבות{ביניהם אבי מאד חולה}האם תוכל לעזור לי גם בנושא הזה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות המשך - תגובה
אהוד סברדליק13/09/2011בהחלט ניתן לסייע בידי גופך ונפשך להתמודד טוב יותר עם המתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)