צרבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות
    אמא מודאגת
    04/09/2011

שלום,אני סובלת מצרבות מה 3שנים.אני נזהרת מאד באוכל .לא מטוגן לא מתובל לא קפה ולא שוקולד.ונעזרתי בתרופה לוסק.היתה הקלה.אבל בחודש האחרון אני נשרפת מצרבות כל היום ושום דבר לא עוזר.אני מיואשת ונשרפת כולי מה אוכל עוד לעזור.מחכה נואשות לעזרתכם.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבות

הוספת תגובה

• צרבות - תגובה

עירית פרידמן
    04/09/2011

יש הרבה אפשרויות בתחום הרפואה המשלימה וטוב את עושה שאת בוחנת ערוצי טיפול נוספים.
    כהומאופתית אני יכולה להמליץ לך על התחום הזה.
    כדאי לך לקרוא קצת על דרך הריפוי ההומאופתית. אפשר באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות - תגובה

אהוד סברדליק
    05/09/2011

כטיפול סימפטומטי תאכלי 5-6 שקדים לא קלויים שהם ללא קליפה 3-4 פעמים ביום או תלעסי כדורי פפאיה (נמצאים בחנויות טבע) 3 פעמים ביום , מעבר לכך יש לטפל בשורש הבעיה ולהבין אם הצרבת התחזקה אצלך על רקע נפשי או שפשוט הלוסק כבר לא משפיע במינון שאת לוקחת כיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות המשך

אמא מודאגת
    11/09/2011

תודה על תשובתך המהירה.אם הבנתי נכון יש קשר ביו לחץ נפשי להתגברות הצרבת.באמת בתקופה זו אני בלחץ גדול מכל מיני סיבות{ביניהם אבי מאד חולה}האם תוכל לעזור לי גם בנושא הזה?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות המשך - תגובה

אהוד סברדליק
    13/09/2011

בהחלט ניתן לסייע בידי גופך ונפשך להתמודד טוב יותר עם המתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו