מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצתננות וצמחי מרפאשני22/09/2011
היי שלום לכולם
רקע על בעייתי :
אני סובלת כול שנה מהצתננות ושפעת בחורף ובאביב ובקיץ לא רק שזה מציק זה גרם לי לסטימה באוזנים ולדלקות ונוזלים, באוזן אחת כבר יש לי אטימות מתמשכת , ותופעות אלה פתאום קוראות גם באוזן השניה אבל ברוך השם זה כבר עבר לי. אני חרדה מהשפעת והצתננויות האלו כי הם אלה שגורמים לאוזניים שלי להיסתם ושאר הנזקים
אני לא יודעת עד כמה מערכת החיסון ומערכת העיקול שלי תקינות , אבל קיבלתי על עצמי להשתדל להמנע מסוכרים ופחממות כמה שיותר וגם לוקחת כול יום פעמים ביום בערך תוסף תזונה בשם "דיפנדר פלוס" המכילים צמחי מרפא כמו אכיניציאה , לוקחת גם ויטמין C . זה עזר אבל לא ממש כי שוב קרה שחיליתי בהצננות ונסטמה לי האוזן. שאלתי היא איזה צמחי מרפא או כול דבר שאתם ממצילים יכול למנוע הצתננות להקל בסיפטומים , ולשפר את מערכת החיסון ומערכת העיכול . חשבתי ללכת לטיפול ובדיקה אלטרנטיבית
אשמח מאוד לעצתכם , כול דבר שיכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצתננות וצמחי מרפא - תגובה
אבנר חי22/09/2011שלום לך
מציע שתפני אל נטורופאט ובעיצה אחת איתו לאחר תישאול רחב תתאימו את סוג המאכלים ואשר אולי צריך להתאימם. כמו גם ניתן לבצע טיפול מגע כמו רפלקבולוגיה ולהוסיף צמחי מרפא המטפלים בבעיה הראשונית שלך
בברכה אבנר חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצטננות כל השנה
אהוד סברדליק22/09/2011שלום שני
לפי התיאור שלך את כנראה לא סובלת מהצטננות אלא מאלרגיה שגורמת לנזלת שקופה וכרונית שיוצרת סתימה באף ובסינוסים ויכולה לגרום לדלקות אוזניים עיניים או דלקות בדרכי הנשימה העליונות. הטיפול בצמחי מרפא או בכל דרך מקצועית ורצינית מצריך אבחנה מדויקת וטיפול במערכת החיסון ובגורמים שיוצרים תגובת יתר שלה.
שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)