מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותת16/10/2011
דווקא בגלל שאתם עצמכם מטפלים הייתי רוצה להתייעץ אתכם בנושא הבא.שילמתי על סדרת טיפולים מראש לנטורופטית.מצבי השתפר והתייצב עד שהייתי צריכה לעשות טיפול מיוחד ונתנו לי אנטיביוטיקה לאחריו כדי למנוע זיהומים.בעקבות נטילת האנטיביוטיה מצבי התדרדר וחזר לנק' התחלה.המטפלת האלטרנטיבית שלי כעסה עליי על שלקחתי את האנטיביוטיקה ללא התייעצות עמה מה שהפליא אותי כמובן כי היא ידעה על כך וגם אני לא יכולה להמנע מלקחת את האנטיביוטיקה כי זה הליך מקובל והכרחי כמו שציינתי.בכל מקרה, הגיע לי הטיפול האחרון בסדרה שלה והיא אמרה לי שאם לא אתחייב לסדרת טיפולים נוספת היא לא יכולה להמשיך לטפל בי.מצאתי את ההכרזה הזאת שלה מטרידה ולא מקצועית.היא אמרה שאם היא תיתן לי טיפול נוסף זה לא יעזור לי אם לא אקח את הסידרה הנוספת של הטיפולים.הרגיז אותי שהיא מעמידה אותי במצב כזה, מבהירה לי שאם לא אשלם על טיפולים נוספים מראש היא לא תוכל להעניק לי את הטיפול הנוסף והאחרון שמגיע לי וששילמתי עליו מראש.כשאמרתי לה שהיא מתנהגת בשרלטנות היא אמרה שהיא תתבע אותי על הוצאת דיבה ומאז הקשר נותק.כאמור, לא קיבלתי תגמול הולם ומלא עבור התשלום שלי.אני כועסת על ההתנהלות שלה והחוצפה.דבר נוסף, כשהסברתי לה למה אני לא יכולה לשלם מראש על סדרת טיפולים נוספת (היא יקרה מאוד ואי אפשר לחלק לתשלומים אלא לשלם במזומן בלבד וזה קשה לי ואין לי את הסכום הזה)היא טענה שאני מלאה בתירוצים שהיא לא מעוניינת לשמוע כי הבריאות צריכה להיות בראש סדר העדיפויות שלי.מה אתם אומרים? מה עליי לעשות?זה מתסכל כי עשיתי טיפול ארוך והרגשתי טוב ועכשיו בעצם הכל היה לשווא כי חזרתי לנק' התחלה וקיבלתי התקפה ושום דבר לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
אהוד סברדליק17/10/2011שלום שולי
באם מה שאת מספרת הינו נכון ,אני חושב שהתנהגות המטפלת שגויה והיה עליה לטפל בך טיפול נוסף או להחזיר לך את כספך. מחלות ושימוש באנטיביוטיקה עושים לעיתים רגרסיה בטיפול אך לעיתים חובה להשתמש באנטיביוטיקה, אינני יודע מדוע השתמשת ולאיזו סיבה ומהו הליך מקובל.
נשאר לי רק להצטער על מקרים שכאלו ואני מאחל שתמצאי מזור לסבלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
עירית פרידמן17/10/2011שלום שולי
כימיה עם מטפל היא דבר הכרחי.
אם התקלקלה לך הכימיה כדאי להחליף מטפל. יש נטורופתים רבים בשוק ואני בטוחה שתמצאי מישהו אחר שיתקשר איתך בצורה שתתאים לך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)