התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    ת
    16/10/2011

דווקא בגלל שאתם עצמכם מטפלים הייתי רוצה להתייעץ אתכם בנושא הבא.שילמתי על סדרת טיפולים מראש לנטורופטית.מצבי השתפר והתייצב עד שהייתי צריכה לעשות טיפול מיוחד ונתנו לי אנטיביוטיקה לאחריו כדי למנוע זיהומים.בעקבות נטילת האנטיביוטיה מצבי התדרדר וחזר לנק' התחלה.המטפלת האלטרנטיבית שלי כעסה עליי על שלקחתי את האנטיביוטיקה ללא התייעצות עמה מה שהפליא אותי כמובן כי היא ידעה על כך וגם אני לא יכולה להמנע מלקחת את האנטיביוטיקה כי זה הליך מקובל והכרחי כמו שציינתי.בכל מקרה, הגיע לי הטיפול האחרון בסדרה שלה והיא אמרה לי שאם לא אתחייב לסדרת טיפולים נוספת היא לא יכולה להמשיך לטפל בי.מצאתי את ההכרזה הזאת שלה מטרידה ולא מקצועית.היא אמרה שאם היא תיתן לי טיפול נוסף זה לא יעזור לי אם לא אקח את הסידרה הנוספת של הטיפולים.הרגיז אותי שהיא מעמידה אותי במצב כזה, מבהירה לי שאם לא אשלם על טיפולים נוספים מראש היא לא תוכל להעניק לי את הטיפול הנוסף והאחרון שמגיע לי וששילמתי עליו מראש.כשאמרתי לה שהיא מתנהגת בשרלטנות היא אמרה שהיא תתבע אותי על הוצאת דיבה ומאז הקשר נותק.כאמור, לא קיבלתי תגמול הולם ומלא עבור התשלום שלי.אני כועסת על ההתנהלות שלה והחוצפה.דבר נוסף, כשהסברתי לה למה אני לא יכולה לשלם מראש על סדרת טיפולים נוספת (היא יקרה מאוד ואי אפשר לחלק לתשלומים אלא לשלם במזומן בלבד וזה קשה לי ואין לי את הסכום הזה)היא טענה שאני מלאה בתירוצים שהיא לא מעוניינת לשמוע כי הבריאות צריכה להיות בראש סדר העדיפויות שלי.מה אתם אומרים? מה עליי לעשות?זה מתסכל כי עשיתי טיפול ארוך והרגשתי טוב ועכשיו בעצם הכל היה לשווא כי חזרתי לנק' התחלה וקיבלתי התקפה ושום דבר לא עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

אהוד סברדליק
    17/10/2011

שלום שולי
    באם מה שאת מספרת הינו נכון ,אני חושב שהתנהגות המטפלת שגויה והיה עליה לטפל בך טיפול נוסף או להחזיר לך את כספך. מחלות ושימוש באנטיביוטיקה עושים לעיתים רגרסיה בטיפול אך לעיתים חובה להשתמש באנטיביוטיקה, אינני יודע מדוע השתמשת ולאיזו סיבה ומהו הליך מקובל.
    נשאר לי רק להצטער על מקרים שכאלו ואני מאחל שתמצאי מזור לסבלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

עירית פרידמן
    17/10/2011

שלום שולי
    כימיה עם מטפל היא דבר הכרחי.
    אם התקלקלה לך הכימיה כדאי להחליף מטפל. יש נטורופתים רבים בשוק ואני בטוחה שתמצאי מישהו אחר שיתקשר איתך בצורה שתתאים לך.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו