PCOS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PCOS
    מירב
    02/11/2011

שלום,

אני ובעלי מנסים להכנס להריון ואני אובחנתי ב PCOS
    אני מתחילה דיקור השבוע ובנוסף קיבלתי 3 תוספים.

fish oil.-אומגה 3.
    zinc-אבץ
    inositol- שאני לא ממש יודעת מה זה.

הייתי שמחה לשמוע דעות, או הצעות.

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PCOS

הוספת תגובה

• PCOS - תגובה

אהוד סברדליק
    02/11/2011

שלום מירב
    שחלות פוליצסטיות הן אחת הבעיות העיקריות שמונעות כניסה להריון, זהו מצב של חסר איזון הורמונלי שמלבד בעיה בהורמוני המין הנשיים קשור לעיתים גם להורמון האינסולין שאחראי להכנסת סוכרים לתאי הגוף . לנשים רבות שסובלות מ PCOS תיתכן השמנת יתר , שיעור ואקנה וחלק מהצלחת הטיפול מצריך ירידה במשקל . אינוזיטול ואבץ משתתפים בתהליכים מטבוליים ומשפיעים על מערכת העצבים והכבד . שמן דגים עובד על מערכת העצבים ובמינונים גבוהים מוריד אסטרוגן. אני משאר שמי שהמליץ לך על התוספים הנ"ל רצה להשפיע על מערכות אלו, בכל מקרה כדאי לך גם לשאול את המטפל על כוונתו. אני מאחל לך בהצלחה בטיפול וכניסה מהירה להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PCOS - תגובה

עירית פרידמן
    02/11/2011

שלום מירב
    אני מציעה ללוות כל טיפול שאתם עושים בטיפול הומאופתי.
    יש להומאופתיה המון הצלחות בטיפול בבעיות פריון ושווה להעזר בה.
    בטיפול הומאופתי אין צורך במפגשים שבועיים או בטיפולים פולשניים ולכן היא יכולה גם להתלוות לכל השאר.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו