מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמישהי13/11/2011
אני סובלת מחרדה חברתית שמתבטאת בעיקר בחרדה שלא יראו את החרדה- משמע את התסמינים הגופניים. הדבר שהכי מפריע לי הוא הרעד בידיים.
אם הרעד יוכל להיות כמעט בלתי מורגש אני בטוחה שזה יקל עלי המון עם ההתמודדות
השאלה שלי האם לרפואה המשלימה יש טיפול להציע על מנת להקל על רעד בידיים שמתעורר בעיקר בשעות התרגשות ומתח ?
בברכת שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
עירית פרידמן14/11/2011שלום מישהי
הטיפול שאת מבקשת הוא בסימפטום בלבד.
אני יכולה להציע לך יותר מזה.....(-:
טיפול הומאפתי מכוון להפחית את החרדה כך שאת תהיי יותר שלוה ומן הסתם, גם הסימפטום המעצבן לא יופיע.
טיפול הומאופתי מכוון תמיד לרובד העמוק ביותר ומשום כך מאד יעיל.
האינפורמציה נלקחת בראיון שאורך שעה-שעתיים והתרופה ניתנת בכדורים מתוקים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
מישהי15/11/2011אני אברר עוד קצת על הנושא ואחזור אלייך לקבלת עוד פרטים:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
אהוד סברדליק14/11/2011בהתקפות חרדה כפי שאת מתארת ההיתי ממליץ על טיפול תרופתי מערבי, יש תרופה בשם רמוטיב שהיא מערבית אבל מורכבת מצמח ההיפריקום שיתכן ותהיה טובה לך אך רצוי ללכת לפסיכיאטר מומחה ולטיפול פסיכולוגי קוגניטיבי במקביל וזאת מיכוון שנראה לי שהבעיה שלך אקוטית ומפריעה בתיפקוד יומיומי. ניתן להוסיף טיפול משלים במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מישהי15/11/2011אני לוקחת כדור סימפטומי נגד הרעידות שפסיכיאטר רשם לי , אולם הוא אמר שזה לא לתקופה ארוכה, ובמקביל הייתי ב5 טיפולים אצל פסיכולוג קוגנטיבי התנהגותי שרק אמר לי להגיד לעצמי שלא אכפת לי שאני רועדת ופשוט לקבל את זה אבל כמובן שזה נורא קשה ליישם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
אהוד סברדליק15/11/2011טוב שניסית את הטיפול המערבי ניתן לטפל בך ברפואה משלימה , אבל צריך לזכור שכל שינוי שהאדם עובר מצריך זמן ואת לקיחת האחריות של האדם על בריאותו ועל השינוי שהוא עובר,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)